Už večer sa hrá štvrťfinále Copa del Rey medzi Athletic Club Bilbao a Barcelonou. Tréner domáceho tímu Gaizka Garitano hovoril na tému zápasu na tlačovej konferencii.

Zápas proti Barcelone

"Barcelona je vždy favoritom, má najlepších hráčov na svete a vždy je favoritom na víťazstvo ako v Lige Majstrov, v lige aj v Kráľovskom pohári."

Kríza na Camp Nou

"Aká kríza? Barca má Messiho, Griezmanna, Rakitića, Busquetsa, Piquého... Je to skvelé mužstvo s úžasnými hráčmi."

Zápas

"Musíme hrať veľmi intenzívne, nemôžeme dovoliť, aby sa súper cítil pohodlne. Má skvelé zručnosti, často má loptu, takže nemôžeme dopustiť, aby sa mu hralo jednoducho. Okrem toho musíme využiť naše akcie a hrať s presingom. Robíme to vždy, ale teraz to nemôžeme stratiť."

"Hráme doma, čo nám vždy dáva veľa. Je to naša jediná výhoda. Barcelona na druhej strane má skvelé mužstvo zložené z najlepších hráčov. Pokúsime sa vyrovnať sily vďaka sile nášho štadióna."

Valverde

"Nebudem hodnotiť prepustenie Valverdeho, je to záležitosť Barcelony. Valverde je však pre mňa najlepším trénerom aký v La Lige bol, dokázal to v posledných dvoch rokoch, keď získal titul s náskokom 20 bodov. Vzhľadom na jeho kariéru je pre mňa vzorom hodným nasledovania. Barcelona je však nebezpečná bez ohľadu na to, kto ju trénuje. Existuje rozdiel medzi Barcelonou Valverdeho a Setiéna. Nový tréner vždy niečo zmení, ale podstatní sú stále hráči, práve oni vyhrávajú zápasy."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

BarcaPB

6
2020-02-06 09:40:35

Presne tak podstatný su hráči prave oni vyhravajú zápasy ....

FCBarcelona2018

12
2020-02-06 12:57:37

Ja som vyše dvadsať rokov hral aktívne futbal a v pomerne vysokej súťaži a za výborné mužstvo. Tréner nám pred zápasom dával rady, ale o výsledku sme rozhodovali mi na trávniku. Boli sme fantastický kolektív a keď to nešlo jednému, druhý musel zabrať za dvoch, ináč to nešlo a to isté platí aj o Barci. O všetkom rozhodujú hráči na trávniku a len na nich záleží, ako zápas skončí. Ani tréner ani rozhodca ani fanúšikovia nedajú góly. Všetko majú v rukách resp. na nohách hráči na trávniku a tiež veľmi záleží na tom čo majú v hlavách, že sa pri zlom začiatku hneď nepoložia ale bojujú do konca. To musí robiť Barca každý zápas, potom všetko bude o.k.!

mazanyhrac

7
2020-02-06 19:10:52

Ale trenér je zodpovědný za kondici, za komunikaci s hráči, za jejich sebevědomí, ze jejich posouvání do jejich nejlepšího. Samozřejmě, pokud hráč nechce, neuděláš s ním nic, to je jasný.

FCBNAJLEPSIA1

8
2020-02-06 13:47:44

Za čo si hrával?

FCBarcelona2018

9
2020-02-06 13:55:20

STEEL TRANS Košice, ale to ešte keď sme hrali štvrtú ligu. To ešte sa hral futbal pre divákov a hrali sme v Ličartovciach.

mazanyhrac

3
2020-02-06 19:12:13

Já bych na jeho místě řekl to samé, abych nasral hráče Barcy, že jejich milovaný Valverde je pryč. Slušný manipulátor ten Garitáno.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.