Barcelona po nevydarenom pohárovom stretnutí, kedy po prehre 0:1 s Bilbaom z pohára vypadla, musí svoje sily zmobilizovať a zvládnuť zápas s menej slávnym klubom so Seville – s Betisom. Andalúsky celok určite nebude ľahký oriešok.

Blaugranas potrebujú nutne plný bodový zisk, aby s Realom Madrid mohli bojovať o titul. Tipér Pustapolom to vidí na aspoň 3 góly v zápase. Súhlasíte, že to nebude zápas o jednom alebo dvoch góloch? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,86 tipuje výhru hostí 99 percent stratégov. Napríklad na výhru Barcy o dva góly je kurz 3,06. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„V posledných 10 vzájomných zápasoch padlo medzi Betisom a Barcelonou úctyhodných 46 gólov, čo nám ponúka atraktívny priemer 4,6 gólov na zápas. V posledných 5 prípadoch dokonca dvakrát padlo sedem gólov. Pevne verím, že minimálne 3 uvidíme aj teraz,“ píše Pustapolom v analýze a na tiket dáva túto možnosť v kurze 1,59.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.