Tréner FC Barcelona zhodnotil výhru svojich zverencov na Benito Villamarín. Katalánci porazili domáci Betis Sevilla 3:2.

Zápas

"Obidva polčasy boli nezvyčajne náročné, súper vytváral veľký tlak a komplikoval nám vyvážanie lopty, kvôli čomu sme sa ani na chvíľu necítili pohodlne. Pokúšali sme sa vytvárať tlak, ale Betis má veľmi talentovaných hráčov. Fekir odohral úžasný zápas, je veľmi ťažké vziať mu loptu. Mali sme však svoje momenty."

Spokojnosť

"Naša hra sa mi veľmi páčila, je potrebné ju adekvátne oceniť. Niektoré veci sme mohli urobiť lepšie, ale som spokojný. Dvakrát sme zmazali náskok súpera. Zlepšili sme sa, som spokojný s výkonom tímu aj s výsledkom. Pri góle na 1:1 sme vynikajúco vyviezli loptu."

Rozhodca

"Z môjho miesta som to nevidel dobre, neviem ako to bolo v situácii s Messim. Rozhodca bol bližšie a možno to videl lepšie. Sám Messi sa pýtal, či musí spadnúť, aby bol odpískaný pokutový kop."

Čo Barcelone chýba?

"Je to dôležité víťazstvo a výjazdové body, ale stále nám chýbajú niektoré veci. V Bilbau sme si nezaslúžili vypadnúť. Dnešný zápas nám dodal energiu a motiváciu."

Návrat na Villamarín

"Mám tu priateľov a Betisu želám, aby sa mu darilo čo najlepšie. Predovšetkým teraz, keď nám už čelil."

zdroj: marca.com
foto: as.com

mikimi122

top komentár
53
2020-02-09 23:47:25

Ja už ani neviem, či sa v Španielsku nájde nejaký schopný rozhodca. To je až neuveriteľné aký somári tam dostali licenciu na rozhodovanie takých zápasov. Dnešný Sanchez, potom ešte Lahoz, alebo Hernandez Hernandez, alebo ešte aj Manzano, všetci sú to Španieli a riadne špiny tohto športu. Čo sa týka hry, tak si vážne nie som istý tou obranou, strašne veľa tam bolo chýb, ktorých sa treba vyvarovať. Záloha sa ako tak dala a útok by som zhodnotil ako útok bez bez útočníkov. Dnes sme mali šťastie, že sa o góly postarali Lenglet, Busi a de Jong, ale také šťastie nemusíme mať stále.

Nostradamus99

25
2020-02-09 23:49:32

Tu nejde o kvalitu rozhodcov ale o to ze vieme v prospech koho piskaju. V LM si spanielski rozhodcovia toto nedovolia

2015treble

37
2020-02-09 23:50:13

Od nás dobrý zápas na pôde súpera. Stopéri sa musia naučiť vystúpiť voči hráčovi a záložníci zas naučiť strieľať a nie všetko prehrávať na Messiho. Dali sme gól a 2:3 a kontrolovali sme s prehľadom hru. Je tam vidieť pomerné zlepšenie od príchodu Setiéna a ešte ho aj budeme vidieť, len škoda, že nám chýbajú Suarez a Dembelé...

zoltan

-5
2020-02-10 09:18:13

Ak túto hru dokážeš hodnotiť ako prehľadom kontrolovanú hru, tak neviem aký zápas si sledoval. Takéto zaslepené hodnotenia priniesli stav mužstva v akom sa v súčasnosti nachádza. Žiadne kontrolovanie hry nebolo z našej strany. Držanie lopty bol na takej úrovni len vďaka súperovi, ktorý nám dovolil si prihrávať okolo polky ihriska, lebo vedeli, že žiadne nebezpečenstvo pre nich nehrozí. Ako náhle sa rozhodli s presingom, sme v tom memente boli zúfalý a nedokázali sme dokonca ani efektívne vyviesť loptu od vlastnej brány. Ak to tak bude pokračovať, mám na mysli bezkoncepčnú obrannú hru, tak bude zlepšenie len v tom, že diváci uvidia viac gólov ale na škodu v sieti nášho mužstva. Stúp si do svedomia a spočítaj koľko gólov sme dali za Valverdeho a koľko sme dostali. Mali sme lepšie skóre ako Reál Madrid, a teraz čo všetko to čo bolo stalo sa minulosťou.
Som presvedčený, že ak vedenie, tréner ale aj väčšia časť fanúšikov nezloží ružové okuliare, tak táto sezóna pre Barcu bude bez titulu. Problém vidím hlavne v tom, že cez tie ružové okuliare vykonávané hodnotenia tréner, vedenie klubu ale aj fanúšikovia po určitom čase prenesú na hráčov, a to bude koniec. Treba sa pozrieť pravde do očí a nenavádzať, neskrášľovať, ale prijímať opatrenia k zlepšeniu stavu mužstva.

Federer

0
2020-02-10 13:11:51

Tréner povedal že sa zlepšujeme - nepovedal že je to fantastické. Tak aké ružové okuliare ?

Slavomir

18
2020-02-09 23:55:29

Do El clasica mame este 2domace zapasy a cca.3tyzdne...takze doma vyhrame oba zapasy,doladia formu a este aj kondiciu za ten cas a vyhrame 4krat v rade v Madride...pokrok vidiet urcite!!!

kov3

3
2020-02-10 07:32:19

Trošku POKORY by nezaškodilo. Ak teda poznáš význam toho slova...

Nitram

-12
2020-02-09 23:57:12

Ja neviem. Mne sa to zdalo rovnako ako za Valverdeho, trpeli sme... Keby nebolo Messiho a nasich sviatocnych strelcov s velkou davkou stastia, tak tu všetci nadávajú. Som nesmierne rad za tieto 3 body, mozu byť odrazovým mostíkom k dalsim väčším víťazstvám!

JURITO

16
2020-02-10 00:11:15

Rozhodcovia az prilis prihloadaju nato ako hrac spadne a podla toho sudia zakroky a to je velky problem futbalu a dovod preco je tolko simulovania. Ak hrac je faulovany ale nespadne tak to rozhodca prehliada viac a ked spadne a krici tak bacsinou rozhodca to berie ako hruby faul....s tymto by sa daco malo urobit

Lolzer

16
2020-02-10 00:26:30

Viď Lengletov faul na redku a týpek z Betisu, ktorý po jemnom dotyku reval ako keby mu nohu odrezali. Komédia

marke7

9
2020-02-10 06:46:56

To myslíš tu druhou žlutou? Za mě zcela v pořádku. Sice tomu přidal, ale byla to stojna noha a kdyby Lenglet udeřil víc, tam může dojít lehce ke zranění.

Federer

1
2020-02-10 13:13:58

Také simulovanie ako v Španielsku nie je dokonca ani u Talianov. A rozhodcovia im to žerú. Sú smiešni. Nechápem pri takom množstve kamier že tí hráči si to vôbec dovolia. Musia to robiť len preto že vedia že tí magori v čiernom to písknu.

emiliano

0
2020-02-10 07:44:58

Lenglet je pracovitý, spoľahlivý obránca, ale je hlúpy, to bolo vidieť častejšie v lige. Ten jeho druhý faul, to bola ukážka, ako on nerozmýšľa.

Tomy11

-20
2020-02-10 07:59:52

Bože moj “naša hra sa mi velmi páčila?” Ten čo kecá ved Betis celí 1.polčas hralo lepšie v druhom sme aj mi troška potlačili...
Zbytočne 710 prihravok...
Betis mal 301 prihravok...
Barcelona držanie lopty 70% k 30% betis a streli na branu 7 betis barcelona 10 :D veď to je smiešne milion prihravok a iba 10 striel na branu a priame ohrozenie bolo 6x.
Setienova taktika nahravajte si a potom sa modlime aby Messi niečo vymyslel...
Messi pod Setienom uplne trpí veď zo 6 zapasov dal 3 goli a z toho 2Leganes.Chudák Messi ani nič nemože iné robiť iba zachranovať Barcelonu nato že na začiatku Messi vynechal pár kol rychlo sa dostal na čelo strelcov a teraz sa uplne zastavil...
Nato kolko ma rokov a už nemá vela sezón pred sebov je to škoda že taky debil ako je Setien ho zabíja....
Pod Setienom sa nič nezmenilo k lepšiemu to si tu zaslepeny fans nahovarajú poslal preč hráčov a nechal tu Rakitiča a Roberta (mne osobne nevadia) koli jeho treningom sa hneť vratilo zranenie Dembelého koli jeho treningom su hrači v 65.min odpalený a máme každý zápas problémi je tu 7 kol ale každy zapas bol katastrofalny a dúfam že keď vypadneme z LM tak tu pochopíte čo tu píšem už od začiatku na Setiena on nie je dobrý tréner ak by nemal Messiho tak by zo 7 zápasov prehral 4-5.

Milan87

-2
2020-02-10 10:28:50

My hrame s každým vyrovnanu partiu. Čí už je to levante či už ibiza alebo bilbao alebo teraz betis.
My nikoho neprevysujeme o triedu ale klesneme na ich úroveň.
Těším sa vyhre a setién to pekne popsal. Pricinou je možno aj to že leove kopačky su asi prekliate. To čo nastrielal za posledné 3 zápasy tak pred polrokom by z toho bolo tak 6-7 golov.
Našťastie si to asi uvedomil a tak radsej tvori ako asistuje.
Co vidím ako velké plus je, že sme asi prvykrat v tomto tisicroči nebezpečný zo štandardnych situácii, to naozaj tlieskam, ešte to preniesť aj na rohove kopy a bolo by to super.

mazanyhrac

1
2020-02-10 13:03:18

Za mě je zlepšení citelné. Je tam více aktivity, daleko lepší presing. Co je zatim průšvih je obrana, respektive klíčové chyby v obraně a taky v záloze, na základě kterých pak vznikají nebezpečné protiútoky, které obrana jen těžko zachycuje. Hraje se prostě vice na riziko, je to zábavnější, ale taky nebezpečné, soupeř to vi a záložníky dostupuje rychle a tvrdě. Uvidíme jak si s tim Setien poradi.

mazanyhrac

3
2020-02-10 13:05:53

Další vec je ,co s Grizzmanem, je zatim opravdu celkem marný.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.