Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre športové a inštitucionálne vzťahy, komentoval výhru Barcelony nad Betisom Sevilla.

Dobré dojmy

"Dnes sme zopakovali to, čo sme urobili v Bilbau. Opäť sme sa povzniesli, sme víťazný a silní tím, ktorý chce bojovať o všetko. Dnes sme si vytvorili množstvo príležitostí."

Defenzíva

"Dobre hráme aj v obrane, hoci v normálnom prípade by hral Piqué. Lenglet a Umtiti si poradili dobre, sú istými hráčmi. Stopéri odohrali celkom dobrý zápas."

Nový útočník?

"Nemôžeme uviesť mená. V médiách sa objavil Loren, ale aj iní. Musíme počkať na to, kým sa vyjasní situácia s Dembélém a prijať rozhodnutie. Pokiaľ sa objaví vhodná príležitosť na to, aby sme niekoho získali, uvidíme, či to bude možné urobiť."

Messiho strelecké suchoty

"Hrá dobre aj bez gólov, zapája sa do hry. Pracuje, riadi zápas, asistuje. Záležitosť s Vidalom? Leo je s nami odmalička, prežíva problémy klubu a preto sa do toho tak angažuje. Vždy, keď prehovorí, je normálne, že to zapríčiní rozruch, pretože je to najlepší hráč sveta."

zdroj: as.com
foto: facebook

Lapi

15
2020-02-10 05:28:33

Bolo by dobré dať si dole ružové okuliare. Včera bola obrana otrasná. Firpo a Umtiti hrali katastrofálne, na pravej strane ani neviem kto vlastne hral, lebo aj keď na ihrisku boli akože dvaja pravý obrancovia, skoro celý zápas tam nebol ani jeden a celá strana bola voľná. Každá akcia súpera smrdela gólom a celkový dojem s obrany bol totálny chaos...

marke7

10
2020-02-10 06:41:58

Co jsem si všiml, tak ten má za úkol mluvit jen kladně

Rasto

1
2020-02-10 14:48:55

Pri Fekirovom góle Umtiti bol hádam v šatni! Vyvážanie lopty z jeho strany žiadne, Piqué síce nehrá ako v minulosti, ale stále je to náš najlepší stopér. Bohužiaľ.

zoltan

2
2020-02-10 09:00:21

Neviem pochopiť, že ešte aj teraz trepe sprostosti. Včerajší výkon obrany bol otrasný. Zas ten istý chaos, neschopnosť organizovať obrannú hru, dokonca už aj krátke rozohrávky pri vyvážaní lopty od brankára do oči bijúcim spôsobom sa zhoršil. nie len pri protiútokoch ale aj pri bežnom útočení súpera okamžite vzniká v obrane Barcelony zmätok,bezradnosť, a to aj vtedy, keď celá formácia obrany a stredopoliarov je k dispozícií na odvrátenie útoku. Ale nie je to hráčmi ale predstavou trénera, ktorý ani nevie čo má obrana hrať a ako.

Milan87

4
2020-02-10 10:00:49

Ten druhý gól to bol vtip. Sice vidal stratil loptu ale to co robil umtiti??? Ani neatakoval hráče ani strelu nezblokoval akurat len zaclanal stegimu.
To bolo stupidne branenie ako v pripravke

Milan87

0
2020-02-10 10:33:10

A ešte vidal z toho úplně na větvi, najradsej by dal sám sebe facku až luto my ho bolo ako ho to sere, krásná reakcia od neho a samuel ani brvou nehne len čumí jakože sa ho to vobec netýká

emiliano

2
2020-02-10 14:24:18

Milan87, toto tu nik nepovedal a ja som sa doma rozčuľoval. Keby som bol tréner, tak to Umtitimu dám riadne vyžrať - Umtiti ustupuje až do 16-tky a stojí 3-4 kroky pred hráčom a nechá ho strieľať. Čo to je ? Pritom ho mal spomaliť už dlho pred 16-kou, aby ostatní dobehli. Mal ho donútiť ďaleko pred 16-kou urobiť kľučku. Toto robí inak aj Pique a vidím príčinu - nedostatok sebavedomia, odkladajú zákrok a len ustupujú.

dankos

3
2020-02-10 10:05:27

Obrana jedna velka katastrofa. U prvniho golu nechapu, co Lenglet nacvicoval,jestli si chtel hrat na brankare. U druhyho zapomneli Umtitimu rict, ze je obrance a ze ma branit a ne jen couvat a nic nedelat. Na pravo byl Nelson spis v utoku,ale jaksi ho zapomnel nekdo zastupovat, jelikoz Roberto byl celej zapas jak namalovanej. Kazdej utok proti nam je vzdycky strasnej chaos a trnu, jak to dopadne.

hoyer11

0
2020-02-10 10:26:20

:)))) ... jako vtip dobré ! Ale to co včera předvedl Umtiti byla naprostá katastrofa !!! Vždyť ten kluk vůbec nebránil, což je u stopera celkem zásadní problém ! Navíc se mi zdálo, že celej zápas jakoby kulhá nebo co.... otřesnej výkon ! Hrál jak vítací výbor “pojď ukážu ti cestu k bráně a teď si vystřel, nebudu překážet” ! A náš sportovní ředitel napíše druhý den tohle ... fakt klauni v tom našem vedení !

Rasto

2
2020-02-10 14:53:29

"Dobre hráme aj v obrane..." Veď Fekir si tam robil čo chcel, ešte že bol väčšinou sám.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.