Rubi po prehre svojich zverencov s Barcelonou upriamil pozornosť na rozhodcov, ktorých kritizoval za to, že nevylúčili Sergiho Roberta.

Hodnotenie zápasu

"Prvý polčas bol veľmi dobrý, zápas bol veľmi intenzívny. Niekoľkokrát sme sa dopustili chýb, to je zjavné. Predovšetkým, že za stavu 2:1 sme tento výsledok nedokázali udržať až do prestávky. Nebránili sme tú poslednú loptu, ako by nám išlo o život. Je to veľká škoda, pretože sme urobili všetko, aby sme na polčas išli s vedením. V druhom polčase sme to mali ťažšie. Predovšetkým tých 5 posledných prihrávok v priestore pre bránkou sme darovali súperovi a tá posledná prihrávka nás zabila. Škoda, pretože najviac bolí fakt, že v tomto zápase sa nám nepodarilo uhrať nič. Dva góly sme inkasovali po centroch zo štandardných situácií a vieme, že Barcelona môže strieľať góly na tisíc rôznych spôsobov."

Kľúčová koncovka prvého polčasu

"Je pravda, že za stavu 1:1 sme to nemali jednoduché. Neboli sme schopní vytvárať tlak vďaka vysokému presingu. Nakoniec sme sa však chytili. Za stavu 2:1 sme si všimli, že mužstvo Barcelony bolo otrasené. Nechcem sa sťažovať, ale v 38. minúte mal rozhodca vylúčiť hráča Barcelony. O tom niet pochýb. Ak sa vám nepodarí Barcelonu doraziť a chýba vám prefíkanosť, to ju posilní. V druhom polčase sme za to zaplatili. Istých chýb sa jednoducho nemôžete dopustiť ak hráte s takými mužstvami. My sme tie chyby urobili. V posledných zápasoch sme trpeli po štandardných situáciách a Barca nás takisto potrestala."

Sťažnosti smerom k rozhodcom

"Najviac ma bolí to, že sme prehrali a že sme inkasovali dva góly po štandardných situáciách. Rozhodnutia rozhodcu ma niekedy veľmi hrýzli a akcia s faulom Sergiho Roberta taká bola. Neskôr si ju pozriete a položíte si otázku, prečo za to nedostal žltú kartu? Aj hráči Barcelony sa môžu sťažovať na niektoré situácie, ale mňa bolí táto najviac. Ak proti takému súperovi musíme hrať v desiatich, začína sa úplne iný zápas. V druhom polčase sme však nehrali dobre a to musím priznať. Fekir dostal druhú žltú kartu a tú si vtedy mohol odpustiť, mal sa otočiť na inú stranu. Na tieto situácie máme smolu."

Nabil Fekir

"Prvú pol hodinu jeho hry možno zarámovať. Hral fantastický zápas, súpera privádzal do šialenstva. Trochu sme mu zmenili profil a bol s tým v pohode. V 20. minúte bol nekopnutý a nevedeli sme, či nastúpi na druhý polčas. Hnev, ktorý súvisel s touto situáciou ho doviedol k tomu, že potom urobil chybu a predviedol to gesto. Jeho správanie však bolo podmienené tou ranou. Dúfam, že nie je zranený."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

marke7

23
2020-02-10 11:43:27

OT: Myslím, že po včerejšku zase Firpo zůstane delší dobu na lavičce. Jinak Emerson se mi líbil, škoda, že tam nas bota úplně netlačí.

plcd

23
2020-02-10 12:09:32

Fekir mal mať žltú kartu ešte v prvom polčase,keď prišliapol kotní k Robertovi,tak neviem čo plačú.

FCB1933

-1
2020-02-10 12:59:35

Ktorý zákrok z 38.minuty ma na mysli?

sunnye

7
2020-02-10 13:40:48

ked Sergi Roberto zo zadu (dokonca 2x v jedej sekunde) fauloval Aleňu. Ja som sa tiez cudoval co nedostal druhu cervenu.
Roberto je hotova tragedia a vcera si mohli s Griezmanom po zapase podat ruky - najslabsi na ihrisku. Skoro ma drblo ked isiel dole Vidal, ja neviem ci tam Roberto fajci niekoho, alebo ti treneri pozeraju ine zapasy Barcelony ako pozeram ja, ale fakt nechapem co tam ten chlapec robi.
Inak vcera ten rozhodca tragikomedia aj na jednu aj na druhu stranu - zaklincoval to tou neodpiskanou penaltou na konci zapasu. To uz co bolo.

LM10

4
2020-02-10 13:52:37

Hmm, toto vyplakávanie je úbohé. Sťažuje sa na kartu, ale tých pochybení tam bolo oveľa viac aj na ich strane aj na našej. Vzhľadom na priebeh zápasu bol výsledok spravodlivý.

emiliano

5
2020-02-10 14:17:20

Roberto je pomalý, neobratný, nemá zrýchlenie, potom je tam neskoro a fauluje. On potrebuje voľný priestor a žiadne atakovanie, aby si loptu zastavil. Neviem, prečo ho postavil, keď mal Fatiho a ani neviem, čo hral. Krídlo on hrať predsa nemôže a ani pravého beka, ak je tam rýchly krídelník. On je univerzálne všade priemerny. Neviem, prečo všetci tréneri na neho trpia, nestačí byť dobrý chlapec a bojovný a poctivý v tréningu, u nás treba kvalitu.

Toky

0
2020-02-10 19:52:49

Fati a Roberto hrajú na opačných stranách, nie?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.