V posledných dňoch sa veľa popísalo o záujme Barcelony o útočníka Getafe, Ángela Rodrígueza. V tejto súvislosti tieto špekulácie médií komentoval aj samotný hráč. Ten rázne poprel všetky výmysly tlače.

Prestup do Barcelony?

"Viem len to, čo sa objavilo v tlači. V súčasnosti neexistujú nič iné. Som spokojný a sústredím sa na Getafe. Tomuto klubu dávam zo seba všetko."

Špekulácie tlače

"Ak je niekto spájaný s tak veľkým klubom ako Barcelona, určite sa o tom hovorí viac, ale v súčasnosti ide len o špekulácie. Pokiaľ sa klub so mnou skutočne skontaktuje, vtedy budem mať čas, aby som si všetko premyslel. V Getafe som prežil už niekoľko prestupových období, vždy sa hovorí, že odtiaľto odídem. To znamená, že sa mi darí."

Zápas proti Barcelone

"Budeme čeliť jednému z najlepších klubov na svete a navyše na jeho štadióne. Bude to ťažké, ale po celý čas musíme hrať na vysokej úrovni tak ako doteraz, aby sme získali tri body a odohrali dobrý zápas."

zdroj: as.com
foto: facebook

Mascherano

4
2020-02-13 16:57:17

Paci sa mi ako Getafe hrá a určite nám narobí dosť problémov ale verím že vyhráme rozdielom triedy

emiliano

2
2020-02-14 10:01:16

Stačilo by len vyhrať akýmkoľvek rozdielom, budem spokojný, lebo tím sa orientuje na inú hru a je to proces nie na jeden či dva týždne. A Getafe hrá špičkový futbal.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.