Madridský denník Marca zverejnil akčný plán spoločnosti I3 Ventures, ktorá spolupracuje s Barcelonou, ktorý mal za cieľ diskreditáciu kandidáta na prezidenta FC Barcelona Víctora Fonta.

Cadena SER včera oznámila, že má prístup k podrobnému akčnému plánu namierenému proti Fontovi. Počas noci však zverejnila len dôkazy o prepojení I3 Ventures s účtami, ktoré mali diskreditovať hráčov a ďalšie osoby prostredníctvom sociálnych sietí. Madridský denník Marca a novinár Alfredo Martínez z rádia Onda Cero teraz zverejnili aj plán I3 Ventures na diskreditáciu Víctora Fonta.

Stratégia mala za cieľ spôsobiť Fontovi problémy počas posledných dní pred zverejnením kandidatúry 31. januára. Jeho kampaň mala byť spochybňovaná a kritizovaná prostredníctvom sociálnych médií. Počas samotnej prezentácie mali byť v sále prítomné osoby, ktoré mali za cieľ klásť nepríjemné otázky. Hlavnými oblasťami záujmu týchto otázok mali byť finančné výsledky klubu, výsledky La Masie, Barcelona bez Messiho či transparentnosť vedenia. Font mal dostať aj otázku na to či je zástancom Núñeza alebo Laportu, prečo neodpovedá na otázky týkajúce sa iných sekcií klubu, prečo vytvára tak veľký tlak na elektronické hlasovanie, ktoré môže byť zmanipulované a takisto čo navrhuje pre La Masiu a aké má znalosti o práci, ktorá sa vykonávajú v akadémii.

Font mal byť takisto kritizovaný za to, že porovnával Inter s Barcelonou, pretože Katalánci stále získavajú trofeje a že si nevšimol, že klub sa už teraz pripravuje na obdobie po Messim. Okrem toho v pláne sú aj otázky na to, aké má Font plány s Barca Innovation Hub a takisto report od Deloitte, z ktorého vyplýva, že Font klame o zlej finančnej situácii klubu.

V pláne sa počítalo aj s otázkami ohľadom jeho vzťahu so spoločnosťou Media Base Sports a ako chce zabrániť tomu, aby boli mladí odchovanci predávaní z La Masie do iných klubov. Padnúť mali aj otázky typu: Aké má Font športové skúsenosti a aký je profil vedenia, s ktorým by pracoval - či by preferoval športové zameranie alebo technokratov. Okrem toho chcela firma I3 Ventures zistiť, aké má Font vzťahy s Xavim či Guardiolom a či má podporu zo strany športovcov alebo je to len blaf.

zdroj: marca.com
foto: marca.com facebook

LaBrie

21
2020-02-18 15:46:45

Zacina to smrdiet cim dalej, tym viac....no ostuda jak hovado.......

mikimi122

3
2020-02-18 16:42:21

Nemohli tú špinu nechať na leto, ale teraz to hádžu počas sezóny. Bohužiaľ pochybujem, že toto bude dostatočne silne na to, aby vedenie rezignovalo už teraz. Toto musí teraz ovplyvňovať všetkých v klube, tak ako hráčov, tak aj trénera, jeho asistentov a ďalší personál. Ako sa potom môžu sústrediť na to na čo tam sú. Skôr to mali nechať na leto, alebo s tým mali začať už v tom minulom lete. Toto teraz nikomu nepomôže, len to uškodí.

Lukahimself

-4
2020-02-18 17:58:33

Ti nerezignuji ani kdyby nechali zavraždit shaquiru. To chce vyvolat nové volby co nejdřív

andres550

2
2020-02-19 23:57:13

Od denníka z Madridu sa iné ani čakať nedá. Chce rozoštvať hráčov proti funkcionárom a spôsobiť problémy vo vnútri klubu. Moc by som to nebral ako dôveryhodné a zaručene pravdivé informácie...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.