Po skončení zápasu s Barcelonou poskytli krátke vyjadrenie pre novinárov aj hráči Neapolu - David Ospina a Lorenzo Insigne.

David Ospina

Priebeh zápasu

"Nepodarilo sa nám vyhrať. Otázka postupu je otvorená. Sme si vedomí toho, že odveta bude veľmi ťažká. Budeme však pracovať."

Úroveň súpera

"Videli sme, že hráči Barcelony sú veľmi efektívni. Sú to hráči vysokej triedy a sú schopní využiť jednu situáciu, ktorú si v zápase vypracujú. Je však potrebné vyzdvihnúť prácu nášho tímu. Hrali sme dobre. Teraz sa sústredíme na Serie A."

Zrážka s Messim

"Som trochu boľavý. Pokiaľ ide o tú akciu, k lopte som sa dostal skôr, ale Leo nemal zámer mi ublížiť. Bola to náhoda. Všetko je poriadku. Poznáme sa už dlhší čas. Messi je výborný futbalista a skvelý človek. Mám šťastie, som mu mohol čeliť v Lige Majstrov a v zápasoch nášho reprezentačného tímu."

Lorenzo Insigne

Dojmy po zápase

"Boli to pekné emócie, pretože po prvýkrát sme čelili Barcelone a Messimu. Messiho som ešte pred zápasom poprosil o dres. Je to pre mňa veľká časť a ďakujem mu za to. Trochu mi je ľúto výsledku zápasu. Mohli sme vyhrať pred našimi fanúšikmi a remíza zanechala trpkú príchuť. Zahrali sme s odhodlaním. V odvete sa pokúsime o výhru."

Absencie v tíme Barcelony

"Na Camp Nou nebudú hrať Busquets a Vidal, ale Barcelona má iných skvelých hráčov. Chceme tam odohrať veľký zápas. Budeme musieť trochu viac riskovať a týmto spôsobom si pohľadať postup do nasledujúceho kola."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Lolzer

-11
2020-02-26 15:44:14

Prídu na Nou Camp a budú brániť ako posledný tím La Ligy. Šašovia.

maros1

12
2020-02-26 18:07:10

No ja by som za šašov označil skôr našich hráčov nie ich. Čo mali robiť - veď sme sa doslova prechádzali po ihrisku, tak sa pekne pomaličky vrátili aj oni a čakali čo bude. Aj my sme čakali čo bude a nebolo nič ale že vôbec nič. My sme tomu zápasu nedali žiaden náboj nie oni

Valky

2
2020-02-26 23:45:07

Pozrite si výsledky zápasov... A tak kritizujete favorit už neexistuje každý s každým môže vyhrať prehrať remizovat už to nieje ako dakedy, sama kritika (áno nehráme dobre) ale pozrite sa ze všetký mužstva sú dá sa povedať na jednej úrovni. Už minule ročníky ukázali že je to vyrovnané! A musíme to akceptovať tak ako to je .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.