Útočník SSC Neapol je presvedčený, že Neapol som v prvom zápase osemfinále Ligy Majstrov proti Barcelone mohol pokúsiť o vybojovanie lepšieho výsledku.

Zápas s Barcelonou

"Je to jeden z tých veľkých večerov v Lige Majstrov. Každý hráč chce byť na trávniku a zažiť si tú atmosféru. Ja som však tento zápas musel sledovať z tribúny. Z môjho pohľadu sa mužstvo prezentovalo z dobrej strany. Je možné, že Barcelone sme ukázali až priveľký rešpekt. Mohli sme jej narobiť značne väčšie problémy a ukázať našu silu. Do Barcelony vycestujeme, aby sme domácich vystrašili."

Priebeh zápasu

"Barcelona dominovala v hre, pretože Neapol jej to dovolil. Moji spoluhráči sa snažili dusiť súpera agresívnym presingom. Barca dominovala, ale robila to bez akejkoľvek hĺbky. Nebola nebezpečná. V druhom polčase sme prehliadli jednu akciu a inkasovali sme gól. Nemôžeme však povedať, že Barcelona ohrozovala nášho brankára."

Messi

"Čo o ňom môžem povedať? Aj keď má svoj najhorší deň, na trávniku patrí medzi najlepších hráčov. Je to úžasný futbalista, ktorý nám svojou hrou robí radosť už dlhé roky. V deň, kedy ukončí kariéru, budem veľmi smutný."

Mal si možnosť zahrať si po Messiho boku?

"Na túto tému nemôžem povedať veľa, pretože neskôr sa dostanem na titulné strany novín. Kto by nechcel hrať spolu s Messim?"

zdroj: Radio Marca
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.