Stovky miliónov divákov po celom svete, krásne góly, brilantné triky a vždy vyhrotené situácie – aj toto je niekoľko sprievodných znakov najväčšieho klubového derby s názvom El Clásico.

Stretnutie, ktoré veľa napovie o tom, ako bude ďalej pokračovať tento ročník LaLigy. Barca po výmene trénera a príchode Setiéna, zdá sa, pookriala. Na druhej strane Real sa posledné dva zápasy trápi, keď v Lalige proti outsiderom získal len jeden bod. Nedarilo sa mu ani v Lige majstrov. Už je to takmer štyri roky, čo Real Madrid v španielskej lige neporazil svojho odvekého rivala z Barcelony. Budeme svedkami ofenzívneho a kvalitného stretnutia? Tipnite si, tento prestížny duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita je mierne na strane Barcelony. Jej víťazstvo tipuje až 45 % tipérov. Na domáci Real sa spolieha 24 % tipérov a 31 % tipérov dôveruje, že zápas skončí deľbou bodov. Napríklad na minimálne tri góly v zápase je vypísaný kurz v hodnote 1,68. Čo si z bohatej ponuky na slávne El Clásico vyberiete vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate to aj vy?

Pridajte sa  k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.