Svoj pohľad na posledné El Clásico na Bernabéu ponúkol aj Casemiro.

Pocity

"Som šťastný z dôvodu mužstva a z toho, čo sme dosiahli na trávniku. Tri body sú pre nás veľmi dôležité."

Analýza

"V posledných zápasoch sme dosiahli zlé výsledky, ale nehrali sme zle, s výnimkou posledných 15 minút. Teraz sme ukázali, že sme veľmi silní. Je veľmi dôležité, aby v nás fanúšikovia verili, ale do konca ligovej sezóny zostáva ešte veľa zápasov."

Zaslúžené víťazstvo

"Dobre sme hrali s presingom a dobre sme hrali aj celkovo. Bolo to El Clásico. Sú to veľmi dôležité tri body."

Oslava gólu Viniciusa

"Ja sa snažím robiť všetko srdcom a toto neviem vysvetliť. Vini si tento gól veľmi zaslúžil."

Odkaz pre Viniciusa

"Počas prestávky som mu hovoril, že musí smerovať na bránku. Neraz prihrávam Karimovi, ale v situácii 50/50 musí strieľať. Odohral skvelý zápas."

Podpora fanúšikov

"Veľmi ďakujem za túto podporu a že nám verili. Spoločne dosiahneme veľa úspechov. Spoliehame sa na fanúšikov a oni na nás."

zdroj: as.com
foto: twitter

maros1

19
2020-03-02 09:59:28

Okamžite nech kúpi Barcelona nejakeho psychologa trebars aj z všeobecnej zdravotnej poistovne :):) predsa nie je normálne, že 55 minút majú pod kontrolou zápas a zrazu zhasnú - normálne ako svetlo - nič iba tma

JURITO

11
2020-03-02 10:10:54

To co hra Barcelona uz 2-3 roky je totalny odpad ,vzdy sa najde par dobrych zapasov ale celkovo je to fakt odpad. Totalne bez pohybu,bez myslienky,nahravky 800x dokola na polovici ihriska a takto by sa dalo pokracovat....

Chce to prekopat tim a rozlucit sa s hracmi ako Pique,Suarez,Rakitic,Busquets atd. Proste ti hraci uz vyhrali vsetko niekolko sezon a su vyhoreni. Chce to dravych mladych hracov ktori sa nebudu prechadzat po ihrisku a tukat si loptu do stran aby to nahodou nepokazil. Chce to rychlost a dynamiku.

Darmo De Jong prejde cez 2 hracov ked jediny komu moze nahrat je Griezmann obklopeny 3 hracmi alebo na strane Messi,ktory to zas nahra dozadu kedze Busquets,Rakitic su este 20 metrov za nimi.

Barcelona nema protiutoky,pretoze su pomali a lenivi behat hore dole,alebo nevladzu. Potom nastane to ze si 10 minut prihravaju bezucelne ,super sa stiahne a utoci sa proti 10braniacim hracom

Milan87

6
2020-03-02 10:20:11

Kedy deJong presiel cez dvoch hračov??? Myslím kolmo dopredu nie dozadu na vlastnu?
Ty aké zápasy pozeras??? Napisal si tam pique luis busquets a rakitic su problém???
Pique včera zabranil asi 6tim golom celý čas tam dostupoval viniho miesto obdivovaneho nelsona, busquets vycnieval nad tými dvomi kolotocmi (Arthur,deJong) ktory srší kreativitou a luis nám chyba viac ako ktokolvek iný. Raketa mi je uplne jedno či zostane či pojde uprimne momentalne není o nic horší ako zbytok.
Pozeras ten futbal vůbec?

JURITO

1
2020-03-02 10:26:39

Ano a narozdiel od teba ocividne vidim viac zapasov a nehodnotim podla jedneho.

PETERKRIZAN

-3
2020-03-02 10:25:02

pozerať a vidieť to su 2 veci,nerozčuľuj sa,dajaky jurito ti nestoji za par minut života,keď videl,že dejong presiel cez dvoch hračov,tak videl,mozno sme pozerali iny zapas,ja si totiž ani nepamatam,kedy de jong presiel cez dvoch hračov,mozne na aute,ked isiel na trening či zápas

Camp_Nou

11
2020-03-02 10:27:19

Tipoval som remízu. Prehru sme si zaslúžili. Zápas som si užil, lebo bol plný napätia. Prvý polčas sme trochu dominovali, ale so slepým Griezmannom je to nepodstatné.
Druhý polčas ukázal našu kondíciu a zadýchanú Barcu. Som rád že výsledok nám nepokazil rozhodca Lahoz, ale mrzí ma že si za neho môžeme sami.

ThisIsMySen

1
2020-03-02 11:53:58

Nerozumiem tomu vecnemu hejtu na Griezmanna. Preco nenapises, ze slepy Messi?:) Mal fuknut aspon jeden gol z tych sanci.

weqahgy

8
2020-03-02 12:20:21

Veľmi chýba Suaréz... Lebo je to čo sa týka útoku strašne slabé. Suaréz dokáže loptu zakryť proti presile súpera, vytvára si šance... Naopak keď vidím Griezmanna pripadá mi, že nieje schopný urobiť nič sám. Žiadny prienik ale len prihrávky dozadu. Veľmi tým trpí Messi, ktorý nemá s kým. Tu aspoň vidíte ako veľmi je potrebný

Jackopz

3
2020-03-02 13:53:20

Lebo Griezmann nie je čistý hrot. Stačí sa pozrieť ako hral v AtM bez Costu. Nemal mu kto sklepávať lopty v 16ke, vytvarať priestor, naviazať protihráčov na seba. Kvôli tomuto istému hral Giroud na MS. Trénera nezaujímalo že nedáva góly, jemu išlo robotu ktorou vytváral Giroud šance pre Griezmanna.

fofo112

8
2020-03-02 16:06:13

Nechápem kritéria Abidala pri nákupe hráčov,na Halaanda povie, že sa nehodí do štýlu barcelonskej hry,ved je to typovo hráč ako Sua,ktorý si vie bez problémov urobiť hráčov súpera v šestnástke,za neho hovorí strelecká aktivita mladosť plus cena. Naopak Griezman je oproti nemu slabý odvar120 mega sa vyhodilo do luftu a ATM si môže mydliť ruky za prachy ktoré za neho dostali.

JURITO

0
2020-03-03 05:07:55

Az tak si zas ruky asi nemydlia ,kupili zato Felixa ktory je tiez totalny prepadak. Sice zapasy ATM nesledujem,ale podla statistik teda zaostava za ocakavaniami. Urcite by Atletico bolo radsej keby ostal Griezman ,mali ho uz vyuceneho na ich system hry. On potrebuje dostat loptu do behu a nie si tukat 10 minut so spoluhracmi proti 10 obrqncom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.