Emilio Butragueño, riaditeľ Realu Madrid pre inštitucionálne otázky, sa vyjadril k včerajšiemu El Clásicu na Bernabéu, ktoré Real vyhral 2:0.

Dostal sa Mariano v hierarchii vyššie ako Jović a Bale?

"Druhý polčas bol výborný v podaní celého tímu. Mariano strelil gól po prvom kontakte s loptou, je to niečo fenomenálne pre neho aj pre nás. Zizou zdôrazňuje, že dôležití sme všetci a opäť raz to bolo vidieť."

Courtois zachránil Real v prvom polčase

"Barca je veľmi nebezpečné mužstvo a keď sa dostane v 3/4 ihriska, zrýchli. Courtois bol pri niekoľkých príležitostiach skvelý. Takisto je potrebné poznamenať, že v druhom polčase prakticky nezasahoval a to hovorí o mužstve veľa."

Zlepšenie Viniciusa

"Vždy hovorím, že on na tomto štadióne musí hrať, proti Barcelone, vo veľmi mladom veku. V radoch súpera spôsobuje vždy neistotu a zlepšuje náladu v tíme. Tak dôležitý zápas rozhodol svojou ofenzívnou akciou a gólom a snáď z neho vďaka tomu opadne celý ten tlak. Vo všetkých zápasoch po celý ten čas vytvára gólové akcie a to nie je jednoduché."

V akom momente sezóny sa Real nachádza?

"Káder je veľmi kompletný a všetci sú trénerovi k dispozícii. Rozhoduje Zidane. Je skvelá správa, že Mariano strelil gól, pretože budeme potrebovať všetkých. Každý zápas je ako finále, sme v kľúčovom momente sezóny. Pomáhať musia všetci a Mariano to urobil. Z hráčov máme radosť. V posledných týždňoch sme zaznamenali nepriaznivé výsledky, nie všetky sme si zaslúžili. Musíme byť jednotní až do posledného zápasu."

zdroj: as.com
foto: twitter

blauigrana

5
2020-03-02 15:29:30

s proti útokom ako na LSD sa niet čomu čudovať

JAZVA0

-16
2020-03-02 16:43:54

A čo teraz??, titul získa BARCA o tom ešte nevie???

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.