Alexander Hleb sa rozhodol ukončiť aktívnu hráčsku kariéru a pri tejto príležitosti poskytol rozhovor, v ktorom nemohli chýbať príbehy z obdobia, kedy pôsobil v Barcelone.

"Neúspech v Barcelone bol výlučne mojou chybou, nie Guardiolovou. On urobil všetko, čo bolo možné, aby som sa v mužstve a v krajine rýchlo adaptoval, aby som sa naučil jazyk. Zachoval som sa však ako hlupák. Mužstvo bolo dobré. Ľutujem, že sa mi nepodarilo naučiť španielsky jazyk. Guardiola je skvelý tréner, ale po debute v prvom tíme chcem rýchly úspech. Keď hrá jedenásť hráčov na dobrej úrovni, robiť ďalšie zmeny už nie je potrebné," uviedol Hleb.

"Trénovať s Messim, Iniestom a Xavim bolo úžasné, neuveriteľné! Xavi sa vôbec nemýlil, ako je to možné?" pýtal sa bývalý hráč Blaugranas.

"Mal som skvelú kariéru, hoci som urobil niekoľko chýb. Vo všeobecnosti mám však dobré spomienky na pôsobenie vo všetkých kluboch. Barcelona bola najlepšia na svete a v Arsenale som bol veľmi šťastný. Ľutujem, že som s Bieloruskom nezahral na žiadnom turnaji, reprezentovať moju krajinu by bolo cťou," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.