Andrés Iniesta predstavil v posledných dňoch na platforme RakutenTV dokumentárny film o svojom živote 'Andrés Iniesta - nečakaný hrdina'. V tomto článku predstavujeme najzaujímavejšie výroky, ktoré odzneli v dokumente od Andrésa a ďalších.

Rodina a priatelia Iniestu o jeho depresii

Maria, mama Andrésa: "V noci som videla, že sa cítil veľmi zle, pretože sa pýtal, či si môže ľahnúť vedľa mňa. Zrútil sa mi svet. Volala som Peremu, bratovi Pepa Guardiolu a povedala som mu to. Hovoril s ním aj Andrésov otec. Začali sme konať, aby mohol opustiť túto bezodnú studňu, v ktorej sa ocitol."

José Antonio, otec Andrésa: "Moja manželka si už predtým uvedomila, že sa necítil dobre. Chodil späť veľmi skoro, nejedol, ale prísť k nám do postele vo veku 25 rokov už nebolo normálne. Opýtal som sa Andrésa a on mi odpovedal: 'Necítim sa dobre, oci'. Neskôr mu Pep umožnil vynechať tréningy, ak chcel. Veľmi ho podporoval, keď to najviac potreboval."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

3 komentáre
2020-04-26 17:25:40
Môj najobľúbenejší hráč. Vždy bol mojim vzorom ako na ihrisku tak aj mimo neho :)
Marian Premium
2020-05-12 14:53:15
Úžasný a výnimočný hráč. Víťazný gól Holanďanom vo finále MS je čerešničkou jeho repre kariéry. Za Barcu dal všetko, čo v ňom bolo: mágiu, kontrolu, prihrávky a občas góly, ktoré boli dôležité a kľúčové ako proti Chelsea. Nikdy nezabudnem na jeho kľučky, ktorými sa predral cez 2 či troch súperov a prihrávkou vytvoril skvelú pozíciu spoluhráčovi.