Francisco Trincão, šikovný a nesmierne talentovaný krídelník Bragy, sa k Barcelone pripojí už počas leta. V tejto analýze si preskúmame profil hráča, jeho herný štýl a čo môže v budúcnosti vniesť do kádra FC Barcelona.

Barcelona prestup Trincãa do svojich radoch verejne oznámila 31. januára 2020. Portugalčan stál 31 miliónov eur a odstupnú klauzulu dostal až na 500 miliónov eur, čo len potvrdzuje, že Blaugranas v tohto 20-ročného mladíka nesmierne veria. Trincão v súčasnosti patrí medzi najsľubnejších portugalských futbalistov. Keďže aj odveký rival z Madridu v poslednom období podpísal šikovných mladých krídelníkov ako Vinicius Junior či Rodrygo, Barcelona mala taktiež jasný cieľ získať adekvátnu posilu do budúcnosti a túto úlohu má spĺňať Trincão. V tejto analýze sa pozrieme na, čo môže Trincão ponúknuť Barcelone a či je Camp Nou pre neho tou pravou destináciou.

Futbalové začiatky

Francisco Trincão je útočník, ktorý hráva v portugalskej Primeira Liga ako pravé krídlo či útočník. V roku 2020 futbalovo prerazil a jeho výkony sa dostali až do hľadáčika katalánskeho klubu a boli natoľko presvedčivé, že Trincãa kúpil. Trincão svoju kariéru začínal v rodnom meste Vianense SC.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

2 komentáre
2020-05-02 11:10:09
Neponúkne ani hovno odohrá 2 zápasy v pohári, pár striedaní kde nepresvedčí a pošleme ho na hosťovanie odkiaľ sa 3-krát vráti, nakoniec ho pustíme zadarmo do podpriemerného tímu kde dá 9 gólov za sezónu, aby sme ho následne kúpili za 50mil naspäť... a kolotoč sa zopakuje.
2020-05-03 11:10:45
Potrebujeme Guardiolu. Zaviedol by system, rozumnu rotaciu. Nechapem preco nasi treneri nevedia primerane rotovat, Guardiola to vzdy robil prikladne.