Marc-André ter Stegen odpovedal fanúšikom na Instagrame na otázky a okrem iného potvrdil správy médií o tom, že rokovania o predĺžení jeho zmluvy s Barcelonou sú v súčasnosti pozastavené.

Rokovania sú pozastavené

"Už sme absolvovali prvé rokovania, ale ako som povedal, sú pozastavené. Teraz sú tu dôležitejšie veci, takže sme záležitosť odložili. V Barcelone som veľmi šťastný, športová situácia je dobrá. O čo viac by som mohol žiadať?"

Debut v Borussii

"Lucien Favre za mnou prišiel pred mojim debutom v Borussii Mönchengladbach a povedal: 'Ahoj, zajtra budeš hrať'. V tú noc som nespal dobre. Neskôr sa nám podarilo nevypadnúť z ligy. Ak by sme vypadli, v roku 2015 by som chýbal vo finále Ligy Majstrov."

Návrat do Borussia Parku

"V roku 2016 som sa vrátil do Borussia Parku, mal som husiu kožu, bolo to šialenstvo. Vtedy som videl ako si ma fanúšikovia vážili. Návrat? Nikdy nehovor nikdy."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-05-03 13:19:27
Cele zle.

Ter Stegen si jasne zasluzil byt 4 kapitan a dostat novu zmluvu. Nie Roberto!

Je to strasne nespravodlive ze ma najlepsi brabkar na svete taky smiesny plat ked priemeraci u nas dostavaju 3x viac.
2020-05-03 14:16:02
Ja by som z toho nerobil nejakú vedu. Rokovania sú možno pozastavené, ale som presvedčený, že keď na to bude vhodnejšia situácia budú znova obnovené a úspešne dotiahnuté do konca. Aj z toho čo povedal Marc je cítiť, že je úplne pokojný a nemá pochybnosti o svojej budúcnosti. Ja osobne vôbec nepochybujem o tom, že bude zmluva predĺžená vo vhodnú dobu.