Giorgio Chiellini, ktorý hrával s Arturom Vidalom kedysi v Juventuse Turín, spomenul Čiľana vo svojej biografii. Prezradil, že záložník Barcelony možno až priveľmi holduje alkoholu.

"Občas si Arturo vyšiel do mesta a pil viac, než by mal, vedia to všetci. Alkohol je jeho slabou stránkou. Počas sezóny niekoľkokrát vynechal tréning alebo prišiel a povedal, že mal celkom dosť. Slabosť je však súčasťou ľudí. Futbalista nie je diabol ani svätý, kvôli takýmto veciam sa nespochybňuje nikto aký je. Počítajú sa dôsledky, aké to môže mať v mužstve," uviedol Chiellini.

"Raz sme boli spolu s Miami, deň pred posledným tréningom pred návratom. Nasledujúce ráno bol Arturo v posteli a musel som ho z nej nasilu vytiahnuť. Conte ho chcel na výstrahu potrestať, pretože si myslel, že nebude schopný hrať. Po 10 minútach zápasu Arturo stále vyzeral ako opitý a ani nevidel, kam letela lopta. Na konci však behal ako šialený. Tréner len povedal: 'Čo môžem povedať osobe, ktorá mužstvu okrem iných vecí dáva aj radosť?' Okrem toho bol bojovník, bol majster," dodal.

V súčasnosti sa špekuluje o tom, že Arturo Vidal sa môže vrátiť do Juventus, ale aj do Interu, ktorý v súčasnosti trénuje práve Antonio Conte.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-05-15 21:32:10
Čo je na tom, že si občas vypije? Na ihrisku dá vždy zo seba všetko, doslova ide vypluť dušu a tak to má byť. Bodaj by si od neho brali príklad aj ostatní hráči. Arturo je náš bojovník.
2020-05-15 21:48:31
Ja som vedel, že niekto si tu dáva poldeci...... :))