Katalánsky denník Sport informuje, že FC Barcelona a Juventus dosiahli predbežnú dohodu v operácii, ktorá zahŕňa výmenu Nélsona Semeda, Miralema Pjanića a Mattiu de Sciglia.

Pravý obranca FC Barcelona má odísť do talianskeho mužstva a Juventus na miesto toho pošle do Barcelony dvoch hráčov a doplatí 25 miliónov eur. Takéto podmienky dohodli kluby po komplikovaných rokovaniach. Semedo sa už takmer dohodol na osobných podmienkach s Juventusom a dohoda bude zverejnená pravdepodobne už v najbližších hodinách. Zmluvy v prípade Pjanića a De Sciglia sú už dohodnuté.

Zdroje z prostredia rokovaní tvrdia, že nič nenasvedčuje tomu, aby Semedo voči prestupu namietal, tak ako Arthur Melo. Hodnota hráča prekračuje 50 miliónov eur, v súvislosti s čím Barcelona získa dvoch hráčov a doplatok vo výške 25 miliónov eur, ktoré pomôžu získať Lautara Martíneza z Interu.

De Sciglio zaujme Semedovo miesto na pravej strane obrany a Pjanić sa stane posilou do stredu poľa. Stane sa tak až v budúcej sezóne, pretože kluby sa dohodli, že všetci hráči dohrajú súčasný ročník s terajšími klubmi. Týka sa to aj Ligy Majstrov, pokiaľ sa bude konať v auguste. Ak by sa Liga Majstrov presunula na september, hráči by už zmenili klubové farby.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

24 komentáre
2020-05-17 19:26:19
Toto snáď ani nemôže byť pravda... Síce nie je Semedo nepredajný hráč, no pre Barcu je veľmi potrebný. To akože teraz tam bude každý zápas na pravej strane Roberto? Podľa mňa de sciglio dostane rezervované miesto na lavičke...
Reekwon Admin
2020-05-17 19:27:56
Společenské akce jsou v Barceloně prozatím tabu, nicméně Bartomea to neodradilo od toho, aby otevřel cirkus.