Norberto Murara Neto má v podobě AC Milán nového zájemce. Italský klub se má údajně připravovat na možný odchod Gigiho Donnarummy a volba měla padnout právě na druhého brankáře Barcelony.

Podle katalánského média Mundo Deportivo má o druhého gólmana Barcelony Neta zájem AC Milán. Zprávy uvádějí, že se Rossoneri připravují na očekávaný odchod své jedničky Gianluigiho Donnarummy. Ten by měl v létě zřejmě zamířit do Paris Saint-Germain, které je hlavním zájemcem o Italovy služby. V Miláně by se tak tím pádem uvolnilo místo hlavního brankáře, což by si žádalo příchod zkušeného hráče typu Neta.

Barcelona má být přitom svého náhradního brankáře ochotna prodat, neboť potřebuje získat před letním posilován finanční zdroje. Kromě celku ze Serie A se o 30letého Brazilce zajímá také Sevilla, Atlético Madrid a dokonce i Valencia, kde před Barcelonou působil. Ta ho od Netopýrů přivedla minulé léto za 26 milionů eur + dalších 9 milionů v bonusech. Za Blaugranas ale Neto příliš nehraje - doposud odehrál pouze 4 oficiální zápasy, v nichž navíc obdržel až 7 branek. 

Přestup do Itálie by pro Neta přitom nebyl ničím novým. Toto prostředí velmi dobře zná, neboť před angažmá ve Španělsku hrával v letech 2011 až 2015 za Fiorentinu a od roku 2015 až do 2017 byl zase hráčem Juventusu. Předchozí zprávy hovořily o tom, že pokud by Neto Barcelonu skutečně opustil, jeho místo by mohl zaujmout talentovaný odchovanec Iñaki Peña.

zdroj: tribuna.com
foto: tribuna.com

Diskusia

1 komentár
2020-05-18 08:44:12
Ďalšia krásna kúpa vedenia...jasnačka valencia vyhrala v podobe cilliho, my ajo charita sme od nich zobrali neta, lebo chudák valncia nemala peniaze na kúpu cilliho...trápne.
Teraz Neta predáme za max 15-20mega prepadák jak delo, pritom ešte aj chytal na hovno