Hráči FC Barcelona ukončili prvú individuálnu fázu tréningov a dnes od 9:30 začali druhú fázu, v ktorej už môžu trénovať v malých skupinách. Odštartovali tak ďalšiu fázu príprav pred obnovením sezóny.

V súlade s protokolom, ktorý vytvorila La Liga a bol schválený Vyššou radou pre šport, dnes odštartovala tretia fáza príprav na obnovenie sezóny. Hráči od dnes môžu trénovať v malých skupinách a v každej môže trénovať maximálne 10 hráčov. Blaugranas si tak konečne mohli zahrať bago, ktoré je pre hru Barcelony tak veľmi charakteristické. Katalánsky klub okrem toho informoval, že hráči dnes trénovali aj pozičnú hru a vzájomnú prácu s loptou.

V prvej skupine dnes trénovali Gerard Piqué, Sergio Busquets, Luis Suárez, Leo Messi, Jordi Alba, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Ansu Fati, Riqui Puig a Ronald Araujo. V druhej boli prítomní Nélson Semedo, Ivan Rakitić, Arthur, Clement Lenglet, Antoine Griezmann, Martín Braithwaite, Frenkie de Jong, Junior Firpo, Alex Collado a Monchu. Trojica brankárov cvičila spolu so svojimi trénermi. Suarez zatiaľ nedostal povolanie hrať, ale napriek tomu riadne trénoval s ostatnými.

Katalánsky denník Mundo Deportivo doplnil, že hráči stále nemôžu využívať šatňu v Ciutat Esportiva, hoci už môžu trénovať v malých skupinách. Podobne ako v predchádzajúcich fázach, aj v tejto musia hráči pricestovať do tréningového centra oblečení a po tréningu smerujú rovno domov. Ďalší tréning je naplánovaný zajtra o 9:30.

zdroj: fcbarcelona.com marca.com sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.