Rozhlasová stanica RAC1 informuje, že piati hráči FC Barcelona a dvaja členovia trénerského štábu mali pozitívny test na koronavírus. Tieto osoby sú v každom prípade v súčasnosti vyliečené.

Všetci hráči aj členovia trénerského tímu sú už zdraví. Osoby sa nakazili už dávno a choroba u nich prebiehala bez problémov. U všetkých však koronavírus odhalili testy po obnovení tréningov. Teraz sú testy negatívne a účasť nikoho z nich v zápasoch nie je ohrozený. Médiá však pred niekoľkými týždňami informovali o tom, že nikto z hráčov sa koronavírusom nenakazil. V klube v každom prípade teraz existujú obavy, že choroba mohla zapríčiniť, že títo hráči budú po obnovení La Ligy náchylnejší na zranenia.

Hráči medzičasom absolvovali ďalší tréning s kompletným kádrom v rámci príprav na zápas s Mallorcou, ktorý je na programe 13. júna. Na dnešný deň je naplánované aj stretnutie katalánskeho ministra športu Roqrígueza Uribesa s Messim, Ramosom, Kokem a Parejom. Minister chce poznať dojmy kapitánov Barcelony, Realu, Atlética a Valencie 9 dní pred obnovením La Ligy.

zdroj: RAC1, as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-06-02 10:20:14
Dembele, Rafinha, Umtiti ... ti jsou tak sklenění, že museli mít i covid19
2020-06-02 13:44:39
Lukahimself, Ty si taký múdry ako ten na Tvojej fotke, tiež si mal zápal mozgových blán? Keď máš písať debilinu, nepíš radšej nič...