FC Barcelona dnes oficiálne oznámila spustenie novej streamovacej platformy Barça TV+. Fanúšikovia Barcelony po celom svete môžu vďaka tomuto ambicióznemu projektu získať prístup k obrovskej databáze audiovizuálneho obsahu súvisiaceho s katalánskym veľkoklubom.

Barcelona chce prostredníctvom Barça TV+ osloviť čo najväčší počet fanúšikov po celom svete, priblížiť im históriu klubu a zákulisie prvého tímu či ponúknuť rôzne dokumenty a zápasy. Platforma je dostupná na oficiálnej internetovej stránke a aplikácii klubu. Je prispôsobená na všetky zariadenia: počítače, tablety, mobilné telefóny a televízory. Barça TV+ obsahuje viac ako 1000 hodín obsahu a 3000 hodín videí v troch dostupných jazykoch: katalánskom, španielskom a anglickom.

Barça TV+ ponúka aj záznamy zápasov prvého tímu a naživo si budete môcť pozrieť zápasy rezervy, ženského mužstva či iných športových sekcií. Fanúšikovia majú možnosť sledovať všetky zápasy prvého tímu za posledných 5 rokov. Zakúpením ročného členstva sa fanúšik stane členom CULERS Premium Membership a získa napríklad členskú kartu, zľavy v internetovom obchode FC Barcelona či zľavy na vstupenky na zápasy. Mesačné členstvo stojí 4,99€ a ročné členstvo 39,99€.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2020-06-03 22:05:16
Presne niečo také som čakal, že urobia. Potrebujú niekde zarobiť peniaze a toto je jedna možnosť. Barcelona má veľkú fanúšikovskú základňu, tak uvidíme aký to bude mať ohlas. Mne osobne chýba miesto, kde by som si mohol pozrieť predošlé zápasy, takže túto vec chválim.