Sergio Reguilón poskytol rozhovor pre madridský denník AS pred zajtrajším súbojom Seville s Barcelonou. Ľavý obranca Realu Madrid, ktorý v súčasnosti pôsobí na hosťovaní práve na Sánchez Pizjuán uviedol, že je veľmi motivovaný a chce poraziť mužstvo Quiqueho Setiéna.

Zápasy bez fanúšikov

"Áno, je to neobvyklé. Musíme sa tomu psychicky prispôsobiť, to je najdôležitejšia vec. Chýbajú nám fanúšikovia, bolo to vidieť predovšetkým počas derby s Betisom. Cítili sme však ich podporu prostredníctvom sociálnych sietí. V autobuse sme sa motivovali tak, že sme si spievali piesne a hymnu Seville. Spomínam si, že keď som bol vystriedaný, tak spolu s chalanmi na lavičke sme oslavovali vybojovaný pokutový kop ako strelený gól. Ľudia z Betisu sa na nás pozerali, či sme v poriadku. My sme burcovali náš tím do boja, ale absencia fanúšikov je citeľná, najmä počas takých zápasov ako s Barcelonou."

Zajtrajší zápas

"Možnosť zahrať si v takomto zápase je znakom toho, že moja kariéra sa uberá dobrým smerom. Pôjde o skvelý zápas a myslím si, že o výsledku rozhodnú detaily. V prvom zápase sme mali príležitosti streliť tri góly a nevyužili sme ani jednu. Barcelona dala gól hneď z prvej šance. Musíme byť koncentrovaní, aby sme sa nedopustili hlúpych chýb, vtedy sa môže stať všetko."

3 prehrané zápasy s Barcelonou

"Je to pravda, s Barcelonou mám nevyrovnané účty. Vyhrať nad tým mužstvom je pre mňa dodatočnou motiváciou, je to najväčší rival."

Leo Messi

"Argentínčan niekedy zbieha na pravé krídlo, ale v skutočnosti je aktívny vo všetkých priestoroch. Celý svet sa snaží nájsť spôsob ako ho zastaviť, ale doteraz sa to nikomu nepodarilo. Počas tohto zápasu to bude pre nás cieľ."

Pomoc pre Real

"Po prvé chcem vyhrať pre Sevillu a ak dokážem pomôcť Realu, o to lepšie. V tejto sezóne sa môže stať všetko, po obnovení súťaže sme odohrali len niekoľko zápasov a je cítiť, že ide o nezvyčajnú situáciu. V tejto chvíli hrám za Sevillu. Pokiaľ nevyhráme titul my, tak nech to dokáže Real!"

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-06-18 18:49:01
Mal by aby sme nevyhrali titul dúfam že jedine tak pošle griezmana sergia rakitica sergia roberta a piquého preč