Katalánci dnes večer od 22:00 hrajú nesmierne dôležitý zápas na Sánchez Pizjuán proti FC Sevilla. Andalúzania pritom patria medzi obľúbených súperov Lea Messiho, ale aj Luisa Suareza či Antoine Griezmanna.

Katalánsky denník Mundo Deportivo upriamuje pozornosť na to, že Messi je nočnou morou dnešného súpera Barcelony. Argentínčan priebehu 13 sezón nastrieľal Seville v 38. zápasoch až 37 gólov: 29 v La Lige, 2 v Copa del Rey, 4 v Španielskom superpohári a 2 v Európskom superpohári. Kapitán Barcelony strieľa góly do siete Seville nielen na Camp Nou, ale aj na výjazdoch. Na Sánchez Pizjuán sa presadil dovedna v 13. prípadoch. Dnes večer môže streliť svoj 700. gól v kariére.

Nanešťastie pre Sevillu, zápasy proti tomuto mužstvu si užíva nielen Messi. Ostatní členovia tridente MSG sa taktiež môžu pochváliť dobrými štatistikami v zápasoch proti Andalúzanom. Uruguajčan zaznamenal v posledných 7. zápasoch s týmto súperom až 6 gólov. Nepresadil sa jedine v zápase, ktorý sa odohral v novembri 2017. V každom z posledných vzájomných súbojov strelil aspoň gól.

Antoine Griezmann v októbrovom súboji na Camp Nou oddychoval, ale na zápasy so Sevillou má dobré spomienky z pôsobenia v Atléticu Madrid. Až na ten posledný duel, v predchádzajúcich štyroch zápasoch sa strelecky presadil. Obzvlášť vydarený bol zápas z februára 2018, keď strelil hetrik.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-06-19 12:57:19
Tak, Messi je katom každého tímu pomaly, nie len Seville. Suaréz by mohol nejaký gól dať, potešil by a Griezmann dúfam, že bude na lavičke celý zápas
Marian Premium
2020-06-19 13:22:19
Dnes je vysoko pravdepodobné, že Leo dá gól číslo 700, že v zápase inkasujeme, že neprehráme. Na to by sa oplatilo aj vsadiť :-)