Pedri vo včerajšom zápase Las Palmas zaznamenal skvelú asistenciu, ktorou nadchol nielen fanúšikov, ale aj vlastných spoluhráčov. Mladý futbalista, ktorý sa počas leta pripojí k Barcelone, efektne prešiel cez súpera a prihral na gól Rubenovi Castrovi.

"Získali sme 3 body, ktoré sú z pohľadu záchrany veľmi dôležité. Som spokojný s našou prácou. Musíme v tejto sérii pokračovať a čo najviac ju natiahnuť. Mám veľkú radosť, že som prihral na gól Rubenovi Castrovi," povedal Pedri po zápase.

"Moja akcia? Neviem, nerozmýšľam, keď to robím, ide to samo. Budem si to musieť pozrieť na opakovaných záberoch či to naozaj bolo tak ako hovoria. Spoluhráči mi už povedali, že to bola skvelá akcia. Súper bol trochu ďalej od čiary a snažil som sa trafiť loptu. Keď som prihral Rubenovi, neurobil som to najlepšie a preto lopta prešla. Ruben mi povedal, že to bola akcia roka a že gól je môj," dodal Pedri.

zdroj: youtube.com sport.es
foto: youtube.com

Diskusia

2 komentáre
2020-06-21 11:22:32
Už se těším až Barcelona zase zabije jeho talent protože koupí nějakýho fabiana nebo ndombeleho a ani mu nedají šanci v A
2020-06-21 12:25:49
Ja by som v klube spravil poriadnu vzburu. Mnohý napíšu že je to neprofesionálne ale bez toho sa ľady nepohnú. Treba to poriadne prekopať a vsadiť na hráčov ako Fatti, Puig, Pedri ...