FC Barcelona oficiálne informovala o tom, že Frenkie de Jong ma poranený lýtkový sval (soleus) na pravej nohe. Klub neuviedol predpokladaný dátum návratu záložníka do hry.

Holanďan v tejto sezóne odohral 38 zápasov, z toho 27 v lige. Vynechal len trojicu zápasov, z toho nehral ani v poslednom stretnutí so Sevillou. Klub vtedy ako dôvod uviedol preťažený lýtkový sval. Teraz je ale jasné, že sa jedná o zranenie. Madridský denník AS uviedol, že De Jong bude mimo hru minimálne 2 týždne.

Ostatní hráči sa dnes po jednom voľnom dni vrátili do tréningov a pripravujú sa na zápas s Athletic Club Bilbao v rámci 31. kola La Ligy. Ďalší tréning je naplánovaný na zajtra ráno o 9:30 a Quique Setién potom absolvuje tlačovú konferenciu.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-06-21 13:17:04
Žiaľ tých zranení bude pribúdať v každom klube, záťaž bude obrovská dúfam že nám sa už zranenia vyhnú do 2 týžd. dúfam bude ok
2020-06-21 14:40:02
Bohužiaľ tým budeme viac vidieť trojicu Rakitič- Vidal-Busi. Presne v takých chvíľach by mal zažiariť Arthur, ale nejako sa mu nedarí. Dúfam, že v od budúceho zápasu nastaví skvelú formu a už konečne bude v základe.