Quique Setién dnes zverejnil nomináciu na zajtrajší zápas s Athletic Club Bilbao. Zápas je na programe na Camp Nou a opäť sa hrá večer o 22:00.

V nominácii podľa predpokladov chýbajú zranení hráči ako Ousmane Dembélé, Sergi Roberto a Frenkie de Jong. Setién bude mať k dispozícii Umtitiho, ktorý v zápase so Sevillou pauzoval pre žlté karty. Šancu hrať má aj Dani Morer a Jorge Cuenca z Barcelony B. Tréner povolal 24 hráčov a tak pred zápasom si ešte jeden hráč sadne len na tribúnu.

Nominácia

Brankári: Ter Stegen, Neto, Peña
Obrancovia: Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Araujo, Firpo, Umtiti, Morer, Cuenca
Záložníci: Rakitić, Busquets, Arthur, Vidal, Puig, Monchu
Útočníci: Suárez, Messi, Griezmann, Braithwaite, Fati, Collado

Zranení: Dembélé, De Jong, Roberto

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2020-06-22 13:05:46
Ta naše záloha to se mi fakt chce brečet...v podstatě celá filozofie hry barcelony je postavená na záloze, pressing, rychlý přihravky...to co tam máme teď to je parodie na zálohu...jsou to v podstatě 3 defenzivní záložníci jejihž kreativita je nulová...a pak má naše hra má nějak vypadat..to je záloha hodná týmu Mourinha, ne Barcelone..bych blil fakt..a nejhorší na tom je že jim je všem přes 30 a proste neni ani náznak že by je mohl někdo kreativnější trvale nahradit...Puig nedostane šanci a Arthur jde spíš dolu než nahoru..ikdyž u něj doufám že až chytne zápasovej rytmus bude lepší...ale to by se tam furt nesměli strkat tihle dědci...
2020-06-22 14:07:32
stegen semedo pique lenglet alba puiq vidal arthur messi fati braitwaite