V posledných hodinách sa veľmi nahlas hovorí o prestupe Arthura Mela do Juventusu Turín, ale v Barcelone existuje viacero tém, ktoré je nutné urýchlene vyriešiť. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že otáznik visí nad budúcnosťou ďalšou trojice hráčov - Jean-Clair Todibo, Philippe Coutinho a Rafinha.

Denník tvrdí, že Todibo má na stole ponuky od mnohých klubov z štyroch najlepších európskych líg. Ako posledný sa na hráča pýtal Neapol, ale rokovania sa nepohli vpred. Takisto nie je jasné, kam prestúpi Coutinho. Brazílčan by sa chcel vrátiť do Premier League, ale Barcelone záleží na čo najvyššej prestupovej sume, ideálne nad 100 miliónov eur. Záložník sa už vrátil do tréningov, čo je dobrou správou v kontexte jeho ďalšieho pôsobenia v Bayerne Mníchov. Nemecký celok požiadal Barcelonu o možnosť predĺženia hosťovania do konca augusta, ale zatiaľ nie je jasné, či sa kluby už dohodli.

V zaujímavej situácii sa ocitol Rafinha. Ten už v sobotu o 17:00 nastúpi v zápase proti Barcelone na Balaídos. Kontrakt Brazílčanovi vyprší v roku 2021 a na hosťovaní v Celte Vigo má byť len do 30. júna, hoci Mundo Deportivo píše, že hosťovanie bude predĺžené do konca súčasnej sezóny. Pár dní pred uzatvorením hospodárskeho roka však Katalánci pre hráča stále nenašli kupca, ktorý by bol ochotný vyplatiť jeho odstupnú klauzulu vo výške 16 miliónov eur. Rafinha počas uplynulého víkendu strelil v zápase 2 góly a teraz o neho majú záujem kluby z Anglicka a Talianska. Hráč pritom preferuje práve prestup za hranice, než aby zostal v Celte Vigo.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.