Tréner FC Barcelona absolvoval tlačovú konferenciu po remíze s Celtou Vigo, na ktorej vyjadril svoje sklamanie zo straty bodov. Barcelona prišla o víťazstvo v posledných minútach stretnutia.

Priebeh zápasu

"Kontrolovali sme väčšinu zápasu, ale nepodarilo sa nám streliť viac gólov. Neboli sme dostatočne efektívni a dôsledky boli fatálne. Gól Aspasa nás zranil. Nedokázali sme našu prevahu pretaviť v gól. Zápas sme mali rozhodnúť už v prvom polčase."

Problémy

"V posledných minútach nám chýbalo pokojné držanie lopty. Celta začala agresívne útočiť a my sme urobili niečo, čo zvyčajne nerobíme. Stiahli sme sa. Náš súper bol rovnaký ako pred pandémiou, ale teraz mu narástli krídla. Naša situácia nie je pozitívna, vyvoláva to v nás nervozitu a chyby. Musíme prijať tieto podmienky a pokúsiť sa eliminovať to, čo je zlé."

La Liga

"Je pravda, že pred obnovením La Ligy sme mali dvojbodový náskok pred Realom a teraz nám môže odskočiť na rovnaký počet bodov. V súčasnosti máme značne nižší priestor na chyby a musíme vyhrávať všetky zápasy až do konca. Musíme čakať na to, či Real Madrid stratí nejaké body."

Antoine Griezmann na lavičke náhradníkov

"Pre mňa nie je dôležité, či hráč bol drahý alebo nie. Počas uplynulého týždňa som nasadil inú zostavu a pýtali ste sa ma na absencie Puiga a Fatiho. Ide o moje rozhodnutia, ktoré prijímam pre dobro mužstva."

Hra na výjazdoch

"Neviem, ako mám odpovedať. Mohol som zmeniť tisíc vecí, ale nemusia priniesť istotu. Pokúšame sa brániť s loptou. Niekedy je ťažké útočiť, pretože súper sa zatiahne. Existuje množstvo tímov ako Celta, ktorá má skvelých hráčov spôsobujúcich problémy. Je pravda, že by sme sa chceli zlepšiť v niekoľkých aspektoch. Hráme ofenzívne, snažíme sa držať na polovici súpera a niekedy to súperovi poskytne možnosti na protiútoky."

Nespravodlivý faul

"Taký je futbal. Niekedy chýba šťastie. Stále neviem ako lopta nepadla do bránky po Piquého hlavičke. Urobili sme dobre množstvo vecí, mal to pre nás byť oveľa príjemnejší zápas."

Riqui Puig

"Neporovnávajme ho s Arthurom. Každý z nich má svoje prednosti. V konkrétnych situáciách môže dať jeden z nich viac, než ten druhý. Sú aj iní hráči, ktorí môžu hrať na týchto pozíciách, ale sú zranení. Ide o ťažké rozhodnutia, ale musím ich prijať. Najdôležitejšie je, aby priniesli dobré výsledky."

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-06-27 20:18:16
Fatálne je kde sa mužstvo nachádza stým čo predvádzajú nemajú šancu v Európe ani najmenej.Uz ani messimu nejde hlavna vec že predĺžili zmluvu a zárobok taký istý.Muzstvo je prestarnute.Platy najvyššie ale výsledky hráčov biedne.
2020-06-27 20:28:23
Musíme si povedať že aj messi tam mal šancu netrafil možno nám rozhodca nepomohol ale my sme mali dať 3 gól a predtým 2 presne som čakal keď vyhrávala o 1 gól a sú posledné minúty je to vždy ťažké ako keby sme vždy po góle niak prestali hrať ); tak nič sa nedeje real bude majster setien odíde a pôjdeme vyhrať uefa (jak bude)