FC Barcelona na Balaídos len remizovala 2:2 a stratila 2 veľmi dôležité body. Stav zápasu vyrovnával Iago Aspas skvelým priamym kopom z 88. minúty, ktorý však nemal zahrávať.

Guillermo Cuadra Fernandez ako hlavný arbiter zápasu Celty Vigo s Barcelonou odpískal v koncovke zápasu faul Piquého na Rafinhu. Opakované zábery v každom prípade jasne ukázali, že Rafinha filmoval. Paradoxom je, že ide o hráča Barcelony na hosťovaní v Celte Vigo.

To, že nešlo o faul, potvrdil aj expert rádia Marca. Juan Andujar Oliver uviedol: "Piqué išiel k zemi, aby zastavil Rafinhu, ale v žiadnom momente tam nedošlo k dostatočnému kontaktu, aby sa pískal faul. Hráč Celty spadol na zem a rozhodca sa pomýlil, keď si myslel, že zo strany obrancu Barcelony došlo k zákroku."

V tejto situácii je opäť prekvapením, že tak dôležitý moment zápasu, ktorý v podstate priamo ovplyvnil výsledok, nebol posudzovaný systémom VAR.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

6 komentáre
2020-06-27 20:34:20
Jako sorry, ale tohle je jen dětinský pláč... Kolikrát se i v našem případě upískl rozhodčí a to je samozřejmě "vše v pořádku"... Měli jsme dát ku*va na 3:1 a nemuseli bychom tady teď brečet. Tohle je trochu dětinské.
2020-06-27 20:46:22
Už som to tu písal,ale napíšem to znova. Vždy keď ide Pique na zem,tak trpnem čo z toho bude.
Rafinha spravil čo mal! To je predsa jeho povinnosť využiť takú naivnu chybu. Nech mi niekto vysvetlí,prečo sa mu Pique hádzal tesne pred šestnástkou pod nohy.