FC Barcelona nedokázala zvíťaziť v ďalšom zápase na ihrisku súpera. Tentokrát bola nad jej sily Celta Vigo na Balaídos. Katalánci remizovali 2:2 a stratili 2 nesmierne cenné body v boji o ligový titul. Čo nám tento zápas priniesol?

Najlepšie: Suarez + Puig

Dva góly Luisa Suareza držali Blaugranas nad vodou a dlho mali cenu troch bodov, škoda vyrovnania v samotnom závere od Aspasa. Suarez po nevýrazných výkonoch v posledných zápasoch po obnovení La Ligy zabral a predviedol to, čo od neho všetci očakávame. Góly. Dnes ich strelil dva, nakoniec pre mužstvo znamenali bod. Vo veľmi dobrom svetle sa predviedol aj Riqui Puig, ktorý začínal od úvodného hvizdu a na ihrisku strávil 85. minút. V strede poľa je ozajstným prísľubom. Dobre si počínal aj ďalší mladík Ansu Fati, ktorý sa taktiež objavil v základe.

Najhoršie: Katastrofa na výjazdoch pokračuje

Barcelona vyzerala v prvom polčase naozaj dobre, ale po prestávke sa jej stalo osudným zvoľnenie tempa. Zápas sa viac otvoril a Celta začala viac útočiť, dokonca dokázala svojho súpera aj zatlačiť pred vlastnú bránku. Blaugranas si za stratu bodov môžu viacmenej sami. Katastrofa na ihriskách súperov pokračuje naďalej. 16 odohraných zápasov; 6 výhier, 5 remíz a 5 prehier, skóre 24:21. Takto sa o titul veru nebojuje.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
Reekwon Admin
2020-06-27 21:18:05
Snad Real zítra vyhraje, ať už je konec, protože tenhle tým si titul nezaslouží.
2020-06-27 21:46:14
RIP fc barcelona. Welcome AC barcelona. Dakujeme vedeniu za znicenie tohto klubu