Oscar García zhodnotil deľbu bodov s Barcelonou na pozápasovej tlačovej konferencii. Tréner Celty Vigo uviedol, že jeho mužstvo si zaslúžilo vyhrať.

Základná jedenástka

"Vybral som hráčov, ktorí sa najlepšie hodili do dnešného zápasu. Posledný zápas s Realom Sociedad bol pre nás vyčerpávajúci, preto som musel brať do úvahy, že časť hráčov sa mohla zraniť, ak by s Barcelonou zahrali 90 minút. Najhoršie na tom boli Rafinha a Murillo, rozprával som sa s nimi a povedal som im, že ich nasadím v druhom polčase. Oni tiež povedali, že sú unavení."

Pocity po zápase

"V prvom polčase sme boli menej odvážni, než som očakával. Po prestávke sme vyzerali dobre s loptou na nohe a dokonca sme mohli získať aj tri body. Po 45 minútach som povedal hráčom, aby sa nebáli. Na začiatku sme pre súperom mali veľa rešpektu a pritom máme možnosť ako mužstvám ako Barcelona ublížiť. Odohrali sme dobrý zápas, najmä v druhom polčase."

Iago Aspas

"Nepoviem nič nové, každý vie, že je to fundamentálny hráč Celty. V takýchto zápasoch je ešte viac motivovaný. Z jeho gólu mám veľkú radosť."

Denis Suarez

"Bol jedným z najlepších na ihrisku. Ak je pri lopte, cíti sa výborne. Potrebovali sme jeho aktivitu v strede poľa. Je to hráč, ktorý nám dáva veľa. V poslednom čase hráva v základnej jedenástke a už nie je badať, že by mal problémy s členkom. Je pre nás dôležitý, tak ako každý iný hráč Celty."

Očakávania pred zápasom

"Predtým som si myslel, že remíza pre nás bude veľmi dobrá, ale po situácii z posledných minút ľutujem, že sme tento zápas nevyhrali."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-06-27 21:45:29
Celta bojujuca o zachranu si na nas verí, nakoniec sme radi za bod. Quo vadis Barcelona?