Barcelona prišla na Balaídos o polovicu svojich nádejí. V zápase s Celtou Vigo predviedli Katalánci svoj typický tohtosezónny výkon na ihrisku súpera a z ich strany sme videli niekoľko klasických chýb.

Áno, Barcelona odohrala na Balaídos veľmi dobrý prvý polčas, Lionel Messi a Luis Suarez výborne spolupracovali, ale to nestačí. Barcelona musí byť viac, než len dvaja fantastickí hráči a Quique Setién netuší ako zo svojich hráčov dostať maximum.

Na Balaídos sa do defenzívy vrátili hrubé chyby. Tvrdohlavosť Setiéna so Samuelom Umtitim je veľmi ťažké pochopiť a v zápase s Celtou Vigo to mužstvo stálo prvý inkasovaný gól. Tréner pritom nevedel ako reagoval na zmeny Celty Vigo. Mužstvo z Galície hralo po prestávke ako vymenené, na trávnik sa dostali Rafinha a Nolito. Zo strany Barcelony však neprišla žiadna reakcia. Setién poslal na trávnik Arthura Mela len 5 minút pred koncom zápasu. Pritom deň predtým na tlačovej konferencii spochybnil oddanosť Brazílčana. Zo strany trénera to bolo absolútne netaktné a hraničilo to až s nedostatkom rešpektu.

Setién počas svojej práce s mužstvom nenašiel spôsob ako zlepšiť hru a výsledky svojich zverencov na ihriskách súperov. Luis Suarez však po zápase s Celtou naznačil veľmi jasne, že vzťahy trénera s hráčmi sú ďaleko od ideálu. Mužstvo pod Setiénom nedokázalo v honbe za titulmi urobiť krok vpred. K získaniu zostáva ešte dvojica trofejí, no vybojovať ich nebude jednoduché. Najmä ak Barcelona je tým istým mužstvom ako pred prerušením sezóny.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-06-29 09:15:09
Podle mě bude potřebovat Sentién kompletní letní přípravu, aby tým posunul někam dál. Tohle je na prd... dlouhá pauza, hráči zranění nebo těsně po zranění, vedení si s jeho kádrem dělá co chce tohle jsou podmínky na h....
2020-06-29 09:17:45
rozpustit ten tým na prach a začít od znova. Snad se to povede s jiným prezidentem..