Situácia na špici LaLigy sa počas víkendu menila. Barcelona stratila body so Celtou Vigo po výsledku 2:2, čoho hneď využil Real Madrid, ktorý porazil menej slávny klub z Barcelony - Espanyol 1:0.  To znamená, že na svojho soka z Realu má Barca manko dva body. Teraz čaká kataláncov ťažký zápas proti defenzívnej mašine Diega Simeoneho. Prelomí Messiho družina druhú najlepšiu ligovú obranu a triumfuje? Natipujte si, sledujte tento pikantný duel na TV Tipsport a o výsledku rozhodnite v live stávkach!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov sa v drvivej väčšine spolieha na triumf blaugranas. Palo101 je o niečo opatrnejší a volí výsledok zápasu v prospech Barcelony bez remízy: „Barca si nemôže dovoliť ďalšiu stratu. Po ligovom reštarte už dvakrát nebodovala naplno, zatiaľ čo biely balet je 100%-ný. Ďalší nevydarený výsledok by mohol v konečnom zúčtovaní stáť blaugranas pohár pre majstra ligy. Proti Atlétiku, ktoré patrí medzi najlepšie tímy v Španielsku, sa dá očakávať taktický boj o každý meter ihriska. Na Camp Nou v tejto sezóne majú domáci bilanciu 15–1–0,“ zanalyzoval tipér kurz 1,40. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-06-30 14:50:08
Ale zavahaju real si zaslúži titul takúto barcelonu som nevidel už veľmi dlho táto sezóna je otras a ani ligu majstrov nemáme šancu vyhrať podľa mňa nás neapol nepustí majú malých ale šikovných a rýchlych útočníkov podľa môjho názoru najhoršia Barca za 10 rokov aj minula sezóna bola lepšia ale keby prekvapili tak by mi to vôbec nevadilo
2020-06-30 14:53:22
Pomalá záloha ešte teraz keď príde panic hádam sa ukáže vo najlepšom svetle útok tiež hruza všetko je na messim a ešte keď tam je ansu na zálohe vidím iba jedno pozitívum a to je puig a de jong obrana sa mi po prestávke páči trošku viac ale možno by ju trebalo omladiť ale samozrejme semedo tiež skvelý najlepší hráči barcelony v tejto chvíli a to nemôže nikto nesúhlasiť je semedo messi puig a ter stegen neviem niak lepšie výkony nevidím možno ešte ten ansu trz ahj trošku rakitic