Miralem Pjanić poskytol prvý krátky rozhovor formálne už ako hráč FC Barcelona. Výroky boli publikované na stránke Bosnianskej futbalovej federácie.

"Barcelona je jedným z najlepších futbalových klubov na svete, hrať za ňu je tá najvyššia úroveň pre každého hráča. Splnil sa mi sen. Som šťastný a hrdý, nielen kvôli mne, ale kvôli celej Bosne a Hercegovine. Nikdy nezabudnem, kde som začínal," povedal Pjanić.

"Úspech nepríde len tak sám od seba, je ovocím tvrdej práce, úsilia a viery v to, že v živote je možné všetko dosiahnuť. To je toho dôkaz. Veľmi už chcem vybehnúť na Camp Nou," dodal Bosniak.

Len dodáme, že záložník dohrá sezónu v Juventuse a až potom sa pripojí k Barcelone. Katalánci hráča získali za 60 miliónov eur + 5 miliónov eur na bonusoch. 30-ročný hráč podpíše zmluvu na 4 roky a jeho odstupná klauzula bude mať výšku 400 miliónov eur.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-06-30 17:21:49
Já mu věřím, může být překvapeni jen a držím palce. Jediné co, tak to není jeho úsilím, ale špatnou finanční situaci Barcy, že se sem dostal. O to víc ale třeba bude makat.
2020-06-30 17:27:54
Ale hovno, tvrdej práce.. špinavými kšeftami Barta