Antoine Griezmann sa v zápase s Atléticom Madrid dostal na trávnik v 90. minúte za stavu 2:2. K čomu bolo dané striedanie dobré, to nevie nikto. Na trénera FC Barcelona sa však zniesla vlna kritiky a dokonca aj od rodiny francúzskeho futbalistu.

Theo Griezmann, Antoineho brat, na Twitteri napísal: "Chce sa mi z toho plakať, 2 minúty..." Neskôr svoj tweet zmazal. Podobnú kritiku napísal aj hráčov otec, Alain. Ten reagoval na to, že Setién na tlačovke po zápase povedal, že sa Griezmannovi nemá za čo ospravedlniť. To, že ho poslal do koncovky zápasu, možno nevyznelo najlepšie, ale tu to končí. Griezmannov otec na to reagoval rázne: "Na to, aby ste mali rozhovor tohto typu, musíte mať prv kľúče od auta a toto nie je ten prípad, je len pasažier." Aj otec Griezmanna svoju kritiku na Twitteri neskôr zmazal.

Španielske médiá k záležitosti pripojili ďalšie informácie. Mundo Deportivo uviedol, že samotného hráča sa jeho marginálna úloha vo včerajšom zápase veľmi dotkla. Tento zápas totiž vzhľadom na svoju minulosť v Atléticu, považoval za veľmi dôležitý. V posledných zápasoch ho však tréner do zápasov nasadzuje čoraz zriedkavejšie.

Mundo Deportivo píše, že Griezmanna sa rozhodnutia Setiéna dotklo, ale neplánuje opustiť Camp Nou. Chce sa sústrediť na tréningy a jeho cieľom je dokázať kritikom, že má na to, aby obliekal dres Blaugranas. Jeho pozícia v mužstve v každom prípade v posledných týždňoch upadá.

zdroj: barcblaugranes.com mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

16 komentáre
2020-07-01 20:30:34
Riešenie je jednoduché. Treba prísť na ihrisko a podať perfektný výkon. Možnosť bola. Asi 30.
Marian Premium
2020-07-01 20:35:04
Tu sa už každý uráža. To potom aj Hernandez Hernandez a Lahoz sa môžu uraziť, že ich niektorí culés považujú za nekompetentných a oni sú pritom len ľudia a majú nárok na omyly.