Juan Miranda sa predčasne vrátil z hosťovania v Schalke, keďže v nemeckom tíme mal odohrať aj nasledujúcu sezónu. Obranca Blaugranas v rozhovore pre Cadena COPE hovoril aj o svojej budúcnosti.

Plány do budúcnosti

"Stretol som sa s Barcelonou, aby som zistil aké sú naše plány. Kto by nechcel hrať v prvom tíme? Ako ja, tak aj moja rodina vieme, že mám 20 rokov a musím hrať. Pokiaľ to bude v Španielsku, tak o to lepšie."

Rezerva?

"Ak by mužstvo postúpilo do Segunda Division, bola by to rovnako dobrá možnosť. Musíme sa o tom porozprávať. Radšej by som šiel do klubu v Španielsku, než hosťoval za hranicami. Za hranicami je hra iná, myslím si, že najlepšie mi sedí španielsky futbal."

Nemecký futbal

"Hráči, ktorí sú v Barcelone B, si zaslúžia hrať v play-off. Ja som spokojný, že v posledných 6-7 zápasoch v Schalke som odohral takmer všetko. Na začiatku to však pre mňa nebolo jednoduché, pretože nemecky futbal je oveľa priamejší a fyzický. Dozrel som aj v mimo športových otázkach, to vďaka tomu, že som nehral."

Barcelona a ligový titul

"Barcelona to má ťažšie, ale má dobré mužstvo a som presvedčený, že bude napredovať. Je pravda, že strácala body, ale získať sa ich dá ešte veľa. Podľa mňa má šancu na titul, rozdiel nie je až taký veľký. Nič nie je nemožné."

zdroj: Cadena COPE
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-04 09:27:06
Miranda mi nikdy neprišiel ako dostatočne dobrý bek pre nás. Jeho ofenzívny potenciál je skoro nulový a v rýchlosti tiež veľmi nevyniká. To už radšej by mali prejaviť dôveru Akiememu, alebo kúpiť Grimalda. Miranda možno dobre bráni, ale ako všetci dobre vieme, tak to v Barce na bekovi nestačí.