Barcelona opäť zaváhala a doma ponúkla bod Atléticu Madrid. Toto určite nahráva Realu, ktorý sa nemusí obhliadať za sebou pri vidine majstrovského titulu. Blaugranas ale určite nebudú chcieť zložiť zbrane. Najbližšie cestujú do Villarrealu, kde ich opäť nečaká žiadna jednoduchá práca. 

Žltá ponorka výdatne bojuje a v tabuľke sa posúva na tie najvyššie miesta. V súčasnej žiarivej forme by mohla dokonca atakovať aj priečky zaručujúce milionársku súťaž – Ligu majstrov. Ale najväčšia komunita tipérov neverí Villarrealu, svoju dôveru vkladá do víťazstva Messiho družiny. S akým výsledkom duel skončí? Natipujte si, sledujte zápasy elitnej španielskej ligy na TV Tipsport a rozhodnite o výsledkoch v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov je jednoznačne naklonená na stranu Barcy. Tipér martin128 očakáva od oboch mančaftov minimálne po jednom góle, v analýze píše: „Villarreal je v  situácii, kedy ešte za istých okolností môže hrať Ligu majstrov. Barcelonu tu nebude čakať ľahký zápas, už vôbec nie po ich posledných výkonoch. Verím, že sa v tomto dueli presadia obaja.“ Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.