Quique Setién môže mať v nasledujúcich zápasoch ďalšie problémy. V kádri Barcelona je až sedem hráčov, ktorí majú na svojom konte už po štyri žlté karty a pokiaľ niekto z nich dnes večer v zápase s Villarrealom bude napomenutý, v nasledujúcom zápase nebude môcť nastúpiť.

Madridský denník AS venuje pozornosť faktu, že veľká časť hráčov prvého mužstva je pred ďalšími ligovými zápasmi v kartovom ohrození. Po štyri žlté karty majú v štatistike títo hráči: Gerard Piqué, Ivan Rakitić, Luis Suarez, Leo Messi, Arturo Vidal, Junior Firpo a Martín Braithwaite.

V teoretickej rovine je zápas s Villarrealom tým najťažším zo zostávajúcich ligových súbojov Barcelony v koncovke tejto sezóny. Preto vzhľadom na boj o majstrovský titul môžeme zo strany Quiqueho Setiéna očakávať nasadenie tej najsilnejšej zostavy. V základnej jedenástke by sme mali vidieť Piquého, Suareza, Messiho aj Vidala. Vylúčené nie je ani to, že niekto z nich nebude môcť nastúpiť v derby s Espanyolom z dôvodu absencie pre päť žltých kariet.

Najväčší problém pre Barcelonu predstavuje absencia Lea Messiho. Problém by mala aj v tom prípade, ak by z hry vypadol Gerard Piqué. Samuel Umtiti je totiž opäť zranený a okrem Piquého má Setién k dispozícii už len jedného stopéra základu, teda Clementa Lengleta. K dispozícii je samozrejme aj Ronald Araujo, ktorý v zápase s Mallorcou odohral 90 minút a podal veľmi dobrý výkon.

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-07-05 12:14:41
Martin dostal 4 karty u nas ? Alebo mu zostali aj tie z Leganes ? Ako to vlastne funguje? Nuluje sa to alebo zostava pri prestupe pocas sezony ?
Marian Premium
2020-07-05 14:15:48
očakávať nasadenie tej najsilnejšej zostavy. V základnej jedenástke by sme mali vidieť Piquého, Suareza,........ novinári vôbec nezohĺadňujú aktuálnu výkonnosť hráčov a podľa historických výkonov uvažujú, že napr. Suárez patrí do najsilnejšej zostavy.
Celé zle. Luis by mal ísť do hry na poslednú polhodinu, možno by čerstvý uhaluzil gól, ale postaviť ho od začiatku, nech sa bez formy trápi celý zápas je dobrá kravina. Viac by prospel tímu Braithwaite a možno aj Griezman, aspoň by im Messi musel prihrať, keby tam nebol Luis.