FC Barcelona dnes odohrá náročný zápas na Estadio de la Ceramica proti domácemu Villarrealu. Žltá ponorka sa po obnovení La Ligy nachádza vo veľmi dobrej forme a bojuje o miestenku v Európskych pohároch. Katalánci zároveň stále bojujú o titul, takže tento súboj je mimoriadne dôležitý pre obe mužstvá.

Problémom Kataláncov je však to, že sa im v tejto sezóne na ihriskách súperov vôbec nedarí a v tomto ohľade nepomohla ani vynútená prestávka v súťaži kvôli koronavírusu. Dnes Blaugranas musia bezpodmienečne získať plný počet bodov, inak bude zisk titulu naozaj už len v teoretickej rovine. Real Madrid hrá svoj zápas na San Mamés s Athletic Club Bilbao od 14:00, takže Barcelona pred súbojom s Villarrealom bude poznať výsledok svojho úhlavného rivala v boji o titul. Španielske denníky bez tak očakávajú, že Setién pošle na trávnik to najlepšie čo má k dispozícii.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

zdroj: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

8 komentáre
Revive Premium
2020-07-05 09:51:58
Ak nenastúpi Fati, Braithwaite a Puig, tak to môžeme rovno zabaliť. Villareal po prestávke hrá výborne, zo stredu tabuľky sú už piaty a ťahajú na top 4 umiestnenie.
2020-07-05 10:15:49
Suarez dole určite nie na základ fati hore zálohu by som chválne puiq monchu Arthur nech hrjau chlapci Madrid už nepusti ešte aj aruja by som dal hrat