César Luis Menotti poskytol rozhovor pre TyC Sports, v ktorom hovoril o Leovi Messim. Bývalý tréner argentínskej reprezentácie je presvedčený, že Messi zostane v Barcelone.

Messi zostane

"Myslím si, že Messi a Barcelona dospejú k dohode. Nevidím dôvod, prečo by mu klub nemohol ponúknuť novú zmluvu. Messi je ambasádorom Barcelony viac ako Bartomeu. On sa tu narodil. Financie by nemali byť problém, pozrime sa na prestup Griezmanna. Ak by niečo nevyšlo, nepochopil by som to."

Messiho vek

"Nesprávajme sa k nemu ako by mal 50 rokov. Samozrejme, je pravda, že nemá 18, ale je tým istým hráčom ako spred piatich rokov. Nie je zranený, pripravuje sa správnym spôsobom. Neviem však, či teraz je pripravený na 100% kvôli tomu všetkému, čo sa aktuálne deje."

Forma Barcelony

"Realita je taká, že Barcelona taktiež hľadá svoju formu, nie všetko tam funguje dobre. Je tam priveľa zmien a to nepomáha. Messi je čoraz viac osamelý, musí vyhrávať zápasy sám, tak ako pri mnohých ďalších príležitostiach."

zdroj: Tyc Sports, Mundo Deportivo
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-05 11:32:39
Ale zas som rozmýšľal...
Ak by sa Messi predal tak by sa hra barcy mohla zlepšiť lebo hráči by nemohli všetko hrať na Messiho.
A navyše by sa uchytil aj griezman lebo na jeho pozicii by nebol Messi - viem že si myslíte že griezman odíde ale podľa mňa tento rok určite neodíde - bol by somár keby po roku odišiel zo svojho vysnívaného klubu...