Josep Maria Bartomeu poskytol po zápase Barcelony s Villarrealom rozhovor, v ktorom kritizoval prácu systému VAR, situáciu Quiqueho Setiéna a budúcnosť Lea Messiho.

Kritika VAR

"Videl som zápas v Bilbau. Je to ďalšie víťazstvo pre Real. Opäť raz sa potvrdil náš názor, že VAR nenapĺňa očakávania. Od momentu obnovenia súťaže je tento systém nespravodlivý a protežuje jeden tím. Stalo sa tak v niekoľkých prípadoch. Musíme sa porozprávať s federáciou. Technológia by mala pomôcť rozhodcom v ich práci, niekedy je však nespravodlivá."

Budúcnosť trénera Setiéna

"Viem o špekuláciách týkajúcich sa budúcnosti Quiqueho Setiéna. Sú nepravdivé. Tréner má našu plnú dôveru. Budeme ho podporovať v boji o La Ligu a Ligu Majstrov. Dnes sme videli Barcelonu, ktorá hrala dynamicky a mala množstvo gólových príležitostí. Toto je štýl majstrovského tímu. Lepšie neskoro ako nikdy. Návrat do hry po pandémii nebol taký jednoduchý ako by sa mohlo zdať. Teraz je vidieť pozitívne efekty a onedlho sa začína Liga Majstrov."

Budúcnosť Lea Messiho

"Nebudem prezrádzať detaily, ale Leo Messi mi povedal, že svoju profesionálnu kariéru ukončí v Barcelone. Nepoviem nič viac, nachádzame sa v priebehu súťaže a na to sa sústredíme. Rokovania vedieme s viacerými hráčmi a Leo ubezpečil, že chce hrať ďalej."

zdroj: movistar as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-07-06 08:15:30
Tak podaj zalobu, trestne oznameni, cokolvek aby sa vysetrila ta korupcia realu
2020-07-06 10:00:30
Tak tak. Musi existovat nejaky podnet a nejaka nezavisla porota na posudenie takychto situacii. Ved to je tragicke.