V súčasnosti sa opäť veľmi veľa píše o Neymarovi a jeho návrate do katalánskej Barcelony. Médiá v každom prípade píšu aj o prestupe Kyliana Mbappého do Realu Madrid. Kríza zapríčinená pandémiou koronavírusu však poriadne zamiešala situáciou na prestupovom trhu. Ander Herrera, hráč PSG, si nemyslí, že spomínané hviezdy počas leta niekam prestúpia.

Neymar a Mbappé zostanú v PSG

"Teraz nevidím žiadnu šancu na tieto prestupy. Obaja sú angažovaní do hry v PSG, sú tam šťastní. Nemá to nič spoločné s tým, o čom sa hovorí. Okrem toho neverím, že by Real a Barcelona boli schopní čeliť takejto operácii, hoci nie som ekonóm a neviem, čo sa deje vo vnútri klubov."

Neymar

"Neymar je podľa mňa celkom angažovaný v projekte. Snaží sa, aby mužstvo bolo silné, doma organizuje večere a to nielen na narodeniny. Rád s ním trávime čas v tíme. Je čoraz bližšie k tomu, aby sa stal nástupcom Messiho a Cristiana Ronalda, pokiaľ ide o Zlatú loptu."

Boj o Zlatú loptu

"Eden Hazard je ako rival veľmi dobrý. Keď som hrával v Premier League, robil rozdiel. Nie je egoista, hrá tímovo, myslí na mužstvo. Pýta si loptu v každom okamihu. Veľmi ho obdivujem. Vidím ako bude s Neymarom a Mbappém bojovať o Zlatú loptu, keď Messi a Cristiano sa už unavia."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
Reekwon Admin
2020-07-07 19:09:03
Takových tu bylo, kteří tvrdili, že ten a ten neodejde, že si myslí, že to nepůjde a bum, za pár týdnů byl pryč. Upřímně nevím, kolik by musel zájemce zaplatit za Mpabbeho, ale taky nevěřím PSG, že všechny ty hráče dokáže nějak čistě zaplatit. Především budou muset zase brzo sáhnout pořádně do kapsy, protože otázka prodloužení smluv jejich dvěma největším hvězdám se blíží a ani jeden nebude chtít slevit z požadavků, zvlášť když podle spekulací chce PSG udělat z Mbappeho nejlépe placeného hráče, protože se bojí právě Realu Madrid, který o něho mají opravdu velký zájem. Ale je to PSG, to si ty peníze snad tiskne, takže se prodlouží a navýší kontrakt Mbappemu i Neymarovi a nikdo se nebude na nic ptát :D
2020-07-07 20:26:47
Presne. Vo Francúzskej lige sa zlata lopta nevyhráva.