Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre športové a inštitucionálne záležitosti, sa vyjadril k žrebu pavúka Ligy Majstrov. Barcelona môže vo štvrťfinále natrafiť na Chelsea alebo Bayern Mníchov.

Barcelona musí postúpiť prv cez Neapol

"Vieme, že sa nebude hrať na dva zápasy. Takže je potrebné sústrediť sa už na ten prvý zápas. Žrebu sa zúčastnili len samé silné mužstvá. Pokiaľ sa nám bude dariť a postúpime cez Neapol, budeme čeliť silným súperom, ktorí ašpirujú na výhru v turnaji. Najprv však hráme doma, ale nemôžeme si myslieť, že všetko je už isté. Ešte nie sme v Portugalsku. Remíza 1:1 je dobrý výsledok, zaslúžime si postup a aj hru vo finále. Máme skúsenosti, predchádzajúce zážitky nám môžu pomôcť."

Náročný žreb

"Je to mužstvo s mentalitou nastavenou na vyhrávanie a postup do finále. Vieme, čo je Liga Majstrov a aký formát bude tento rok. Na to, aby sme získali pohár, je potrebné vyhrať nad všetkými bez ohľadu na to, o aký klub ide."

Nový formát

"V tejto sezóne môžeme urobiť to, čo sa nám nepodarilo v tých predchádzajúcich. Máme to na dosah ruky. Pokiaľ budeme koncentrovaní a budeme žiť touto súťažou, bude sa nám dariť. Sú to štyri zápasy, hoci súperi sú silní a rešpektujeme ich."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-07-11 08:57:29
Z tohto človeka je mi zle. Tie jeho vyjadrenia sú naivne . Niekedy mám pocit, že to vraví 5 ročný chlapec. Tuto sezónu sa môžeme rozlúčiť bez žiadneho titulu. Kde je tá slávna Barca
Marian Premium
2020-07-11 09:23:54
Postup cez Neapol bude úspech. Je pravda, že to nemusí vyjsť vzhľadom na úroveň našej hry, stačí však málo a môžeme to dať s ľahkosťou. To platí aj o ďalších prípadných súperoch. Netreba však mať veľké oči, kráčať skromne od zápasu k zápasu.
Naša hra počas celej sezóny bola viac trápením ako pôžitkom. Ak sa to herne nezmení, ďaleko nedôjdeme. Ak by prišli momenty geniality, môže Barca prekvapiť seba, nás aj svet.