Quique Setién po zápase s Realom Valladolid nepriznal, že súper bol miestami lepší ako Blaugranas a radšej použil výhovorky, napríklad, že bolo horúco, trávnik bol suchý a hráči unavení. Tréner Realu Valladolid, Sergio González, si však myslí niečo úplne iné, čo zdôraznil aj na pozápasovej tlačovke.

Reakcia na výhovorky trénera Barcelony

"Quique Setién sa vždy snaží bagatelizovať naše zásluhy, robil to už vtedy, keď trénoval Betis. Ak dnes nejaké mužstvo malo nebezpečné situácie, tak sme to boli my. Trávnik a horúčava boli rovnaké pre všetkých."

Zápas

"Dnes som netrafil rozostavenie a je taktiež možné, že som sa pomýlil vo výbere hráčov. Na trávnik sme vybehli nesmelí, trochu ako pri návšteve múzea a pozreli sme si umelecké diela. V druhom polčase sme však Barcelonu zatlačili do jej pokutového územia a mali sme niekoľko dobrých možností na získanie bodov."

Spokojnosť s hrou Valladolidu

"Som spokojný s prácou hráčov. Postarali sme sa o to, že Barcelona zmenila taktiku, pretože sme jej prevzali priestor. V zápasoch s veľkými súpermi nám chýba to, aby sme naše schopnosti aj potvrdili. Ale ocenenie príde."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-12 15:20:45
Žiaľ, má pravdu, Valladolid bol lepším mužstvom...