Toni Freixa, bývalý člen vedenia FC Barcelona poskytol rozhovor pre Radio Marca, v ktorom hovoril aj o záležitostiach týkajúcich sa katalánskeho klubu.

Názory

"Spolupracujem s kolegami z rádia COPE. Som futbalovým nadšencom aj Barcelony. Všetko, čo píšem aj hovorím, pochádza z môjho srdca. Možnože by som to mal nejako cenzurovať, ale som spontánny."

Rozhodcovia a Real

"Objavujú sa okolnosti, ktoré poukazujú na to, že rozhodcovia podporujú Real. V tejto krajine sa vedú súdne spory z akéhokoľvek dôvodu. Podľa mňa, to čo sa deje so systémom VAR po obnovení súťaže, je potrebné preanalyzovať. Vidia to všetci, nielen fanúšikovia Barcelony. Všetky pochybné rozhodnutia išli v prospech jednej strany. Nikdy predtým som to nevidel."

Rešpekt

"Nemám vo zvyku písať na Twitteri o Reale, pokiaľ to nemá bezprostredný vplyv na Barcelonu. Mám dobrých priateľov, ktorí sú fanúšikmi Realu a nemám s tým žiadny problém. Určite mi nechýba rešpekt."

Štýl

"Barcelona nikdy nevyhrala Ligu Majstrov bez toho, aby predtým nevyhrala ligu. Stále prebieha diskusia na tému jej štýlu. Povedal by som, že to nie je až také zlé, aj napriek tomu, že sa to opisuje ako apokalypsa. Je pravda, že sa končí cyklus úspechov, ktorý trval dlho a je potrebné plánovať budúcnosť."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

4 komentáre
2020-07-14 20:22:56
Real a rozhodci s VAREM to je jedna velka chobotnice, kterou nikdy nepujde znicit. Max. jedno jeji velke chapadlo, ale celou chobotnici neni mozno zneskodnit. Perez sobě
2020-07-14 20:54:46
Ako aby som bol uprimny,vsetky penalty co ma real po obnoveni sutaze boli spravne