Luis Suarez poskytol rozsiahly rozhovor pre katalánske denníky Mundo Deportivo a Sport. Uruguajčan sumarizoval to, čo dosiahol v Barcelone, jasným spôsobom komentoval to, že Blaugranas darovali titul Realu Madrid a zdôraznil, že mužstvo zabojuje v Lige Majstrov, ale samozrejme nehľadá výhovorky.

Prekáža ti, že sa tak otvorene hovorí o Lautarovi Martínezovi?

"Nie, práve naopak. Je to hráč, ktorému sa dobre darí v Taliansku, čo po príchode z Argentíny nie je jednoduché. Pokiaľ sa k nám pripojí, som tu, aby som mu pomohol. Lautaro je mladý a po svojom boku musí mať skúsených ľudí. Nie je jednoduché prestúpiť do Barcelony a hrať tak ako keby sa nič nedialo. Je potrebné naučiť sa rôznym koncepciám, na ktoré nie je zvyknutý. Vždy pomôžem, bez ohľadu na pozíciu, na akej nový hráč hrá."

Nikto neskrýva ani to, že šatňa Barcelony by privítala návrat Neymara. Neviem, či sa v mužstve nájde miesto pre vás všetkých: Messi, Suarez, Griezmann, Lautaro, Neymar...

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

14 komentáre
2020-07-15 14:16:53
No nazdar
2020-07-15 14:56:56
To je stejně bomba, jak ti fotbalisté nemají soudnost. Na druhou stranu, až skončí, tak vystřízlivý a zjistí realitu. Takže ho chápu, že chce žít svou pohádku.