Aktuálna sezóna LaLigy sa dostáva do svojho konca, ostávajú už len dve posledné kolá. Barcelona má stále teoretickú šancu na titul, ale musí počítať so zaváhaním Realu Madrid. V predchádzajúcom zápase sa blaugranas podarilo poraziť húževnatý Valladolid gólom Artura Vidala z 15. minúty (1:0). Na druhej strane hostia z Osasuny zdolali Celtu Vigo (2:1) a  stále si hrajú pohodlný stred tabuľky. Akého výsledku sa dočkáme? Sledujte tento duel v priamom prenose na TV Tipsport a o priebehu rozhodnite v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Čo sa týka najväčšej komunity tipérov, tá jednoznačne favorizuje domácich. Diegom si v analýze myslí, že v zápolení padnú aspoň štyri góly. V prípade, že padnú len tri presné zásahy, vklad sa mu vráti: „Som si vedomý, že v súčasnosti hráči Barcy veľa gólov nedávajú, ale v poslednom domácom zápase tejto sezóny by sa mohli pochlapiť. K Messimu sa v rámci najlepších  strelcov súťaže priblížil Benzema z Realu, čiže by mohol opäť odskočiť a vylúčený nie je ani gól od Osasuny,“ domnieva sa tipér. Ktorú udalosť z bohatej kurzovej ponuky si vyberiete vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.