Lionel Messi poskytol po prehre s Osasunou na Camp Nou rozhovor pre médiá. Kapitán FC Barcelona si nedával servítku pred ústa a na rovinu porozprával o situácii v klube.

Prehraný titul

"Neočakávali sme, že sezónu ukončíme týmto spôsobom, ale je to odraz celého roka. Boli sme veľmi nevyrovnané, veľmi slabé a veľmi málo intenzívne mužstvo... Stratili sme množstvo bodov a dnešný zápas bol len sumárom tejto sezóny. Mohli nás poraziť vďaka intenzite a túžbe."

Real Madrid

"Vykonal si svoju prácu. Po obnovení súťaže neprehral žiadny zápas. Musíme byť voči sebe kritickí, pretože sme stratili priveľa hlúpych bodov. Musíme byť sebakritickí, počnúc hráčmi, ale naprieč celým klubom. Boli sme horší ako hráči, ale aj ako klub. Sme Barcelona a sme povinní vyhrávať. Všetko, čím sme si prešli od januára, bolo veľmi zlé. Určite musíme zmeniť množstvo vecí."

Emócie po góle

"Bolo to spojené s priamymi kopmi, pretože som sa nevedel trafiť už veľmi dlhú dobu. Chuť tam bola, ale nevychádzalo to. Podobne to vyzeralo s hrou celého mužstva."

Sebakritika

"Už som raz povedal, že s takouto hrou nevyhráme Ligu Majstrov. Dnes bolo vidieť, že to nestačí ani na La Ligu. Potrebujeme trochu oddychu a začneme myslieť na Ligu Majstrov. Musíme začať od nuly. Musíme si všetko premyslieť a uvedomiť si svoje chyby. Súper nevyhral, pretože bol lepší, my sme boli horší. Rím, Liverpool... fanúšikom dochádza trpezlivosť, pretože im nedávame nič. Ak chceme bojovať o Ligu Majstrov, musí sa toho zmeniť veľmi veľa."

Hnev

"Ľudia spojení s klubom sú nervózni, my takisto. Fanúšikovia sú netrpezliví, pretože hráme zle."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

18 komentáre
2020-07-16 23:49:25
Messiho mi je strašne ľúto strašne mu prajem aby ešte párkrát vyhral ligu, ligu majstrov, a dalsie trofeje, dúfam ze sa to zmení a Barca vyhra LM a ďalšie sezóny budú nádherné, VISCA EL BARCA.
2020-07-16 23:51:02
Na krídle nám v prvom rade treba buď zdravého Demba, alebo fakt kúpiť top krídlo. Fati ani Trincao nevyzerajú ešte dostatočne zrelí na dlhodobý základ. Griezmanna musia predať. Úplne zbytočný je pre nás a nemáme pre neho pozíciu. Lautaro môže byť dobrá kúpa a možno keď bude Suarez poväčšine už iba striedajúci hráč z lavičky, tak bude efektívnejší vzhľadom na strávené minúty na ihrisku. Len predať Griezmanna a vyriešiť to krídlo, prosím.