FC Barcelona včera prekvapivo prehrala na Camp Nou s Osasunou 1:2. Pevnosť Camp Nou padla a Barcelona presne ukázala ako sa nemá hrať o titul. Čo nám tento zápas ukázal?

Najlepšie: Našťastie je koniec

Na obnovenie ligového ročníka v Španielsku sme si museli počkať niekoľko mesiacov. Bohužiaľ táto koncovka sezóny priniesla pre fanúšikov Blaugranas len sklamanie. Hra Barcelony v tejto sezóne vyzerala zlé aj keď sa nakoniec v niektorých zápasoch podarilo víťazstvo nejakým spôsobom ukopať. Z celej sezóny však nájdeme len minimum zápasov, v ktorých Barcelona zahrala dobre. Je to pramálo na to, aby mohla pomýšľať na titul. Aj z tohto dôvodu fanúšikovia cítia úľavu, že táto ligová sezóna je našťastie za nami.

Najhoršie: Beznádej

Šance na titul boli pred zápasom s Osasunou na úrovni zázraku, ale v posledných dvoch ligových stretnutiach išlo Barcelone skôr o niečo iné - hra a výsledky mohli naliať fanúšikom či samotným hráčom trochu nádeje do žíl pred Ligou Majstrov. Zápas s Neapolom sa blíži a ak chce Barcelona postúpiť do Lisabonu, musí zahrať veľmi dobre. Nanešťastie však včerajší zápas ukázal len prierez celej sezóny. Blaugranas predviedli zlý výkon a prehrali napriek tomu, že hrali v početnej výhode. Nikto si ani len nespomenie na pekný Messiho gól z priameho kopu. Po tomto zápase panuje len beznádej.

zdroj: forcabarca.sk
foto: youtube.com

Diskusia

4 komentáre
2020-07-17 07:59:43
Bohužiaľ úplne ešte nie je koniec. Čaká nás LM. Neviem či sa vôbec mám tešiť na ten zápas. Dúfam, že nedostaneme nejaký debakel...
2020-07-17 09:17:56
Nejlepší nic,nejhorší všechno !